2012-06-13 07:14:08
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΣΩΣΕΙ!Κροκοδείλια δάκρυα για τους αμάχους
Λιάνα Μυστακίδου

Ο κ. Ερντογάν είναι ένας ευφυής και ικανός πολιτικός, ο οποίος  κατηγορεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί το καθεστώς Άσαντ για τις σφαγές των αμάχων. Οι πύρινοι λόγοι του και η ευαισθησία που δείχνει προκαλούν συγκίνηση στο ακροατήριο. Όμως, η στάση του αυτή γεννά πολλά ερωτηματικά. 

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τι συμβαίνει στην Αλεξανδρέττα όπου εκπαιδεύονται και εξοπλίζονται οι αντικαθεστωτικοί που πολεμούν με τις δυνάμεις του Άσαντ.  Δεν μπορεί να αγνοεί επίσης τις συγνώμες που ζητούν συνεχώς το Αλ Τζαζίρα και το BBC για κατασκευασμένες ή ψευδείς εικόνες που προβάλουν διαρκώς για τις σφαγές των αμάχων. 

Ασφαλώς  θα γνωρίζει τις αθρόες παραιτήσεις των δημοσιογράφων  από τα Δίκτυα Αλ Αραμπίγια και Αλ Τζαζίρα για να μην αναγκάζονται να μεταδίδουν χαλκευμένες ειδήσεις.

Και το σημαντικότερο από όλα είναι να μην αναλογίζεται ότι αύριο μπορεί  να βγουν κάποιοι  και να αρχίσουν να τον κατηγορούν για τη «σφαγή των  Κούρδων» στην Τουρκία. Και έτσι να βρεθεί στην τραγική θέση που βρίσκεται σήμερα ο Άσαντ. Τι συμβαίνει λοιπόν;


Ο Αργεντινός συγγραφέας Adrian Salbuchi  σε άρθρο του στην Russia Today  αναφέρει:

«Μια χώρα που αντιμετωπίζει εμφύλιο πόλεμο, όπως η Συρία έχει δυο επιλογές:  Ή θα πολεμήσεις με τους τρομοκράτες που έχουν εισχωρήσει στη χώρα ή θα παραδοθεί στις εταιρίες Exxon Mobile, Goldman Sacks, Blackstone και Halliburton που συνοδεύουν τον Αμερικανικό, Βρετανικό και Νατοϊκό Στρατό. Αυτό ονομάζεται «δημοκρατία». Τα αποτελέσματά της τα είδαμε στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη Ο πρώην πράκτορας της CIA Phillip Agee είχε αποκαλύψει παλαιότερα τα εξής: «Για τη CIA η δημοκρατία δεν έχει καμία σημασία. Εάν η εκλεγμένη κυβέρνηση μιας χώρας συνεργάζεται μαζί μας έχει καλώς, εάν όχι εμείς θα την αποτελειώσουμε, αδιαφορώντας αν αυτό είναι δημοκρατικό ή όχι».

Ο Salbuchi  αναρωτιέται ποιοι αιματοκυλούν τη Συρία; Και τονίζει:

1-Ο ανεξάρτητος στρατός της Συρίας

2-Τοπικές συντονιστικές επιτροπές

3- Εθνικό Συμβούλιο Συρίας και

4-Αλ Κάιντα.

Όλα τα μέλη των οργανώσεων αυτών εκπαιδεύονται, εξοπλίζονται και χρηματοδοτούνται από τη Δύση.

Ο κ. Salbuchi αποκαλύπτει επίσης ότι στη φετινή σύνοδο της Bildenberg προσκλήθηκε ο Bassma Kodmani, ένα από τα ηγετικά στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου της Συρίας που ζει στη Γαλλία.

Ο κ. Kodmani συναντήθηκε με τον κ. Κίσσινγκερ και τον κ. Ρίτσαρντ Πέρλ. Εκεί έγιναν νέοι σχεδιασμοί, καινούργια σενάρια και δόθηκαν οι απαραίτητες εντολές.

Λίγες μέρες μετά τη Σύνοδο αυτή ο κ. Κίσσινγκερ δήλωσε ότι «μια επέμβαση στη Συρία μπορεί να διασαλεύσει την παγκόσμια ισορροπία».

Αλλά και ο κ. Brezinski  είχε πει πριν από λίγο καιρό:

«Μια επέμβαση στη Συρία θα στοιχίσει ακριβά στην Ουάσιγκτον».

Όλα δείχνουν ότι η Δύση ετοιμάζεται να ρίξει στην πυρά της Συρίας γειτονικές χώρες με ηγεσίες πρόθυμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Για αυτό και ο κ. Ερντογάν χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους αμάχους, τους οποίους θα σπεύσει να σώσει…
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ