2017-01-03 17:16:16
Φωτογραφία για Όσον αφορά το πρόσφατο δημοσίευμα του Guardian
Virus

Του Πάνου Παπανικολάου, Μέλους Γ.Γ. ΟΕΝΓΕ εκλεγμένου με την ΑΡΣΙ.

1) Τα τελευταία 6 χρόνια έχουν υπάρξει πολλαπλά σχετικά δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ.

2) Οι ελλείψεις σε επαρκή χρηματοδότηση (5-10 δις τον χρόνο χρειάζονται για τα νοσοκομεία και άλλα τόσα για πρωτοβάθμια και εξωνοσοκομειακή) και σε μόνιμο προσωπικό (λείπουν τουλάχιστον 7000 ειδικευμένοι γιατροί, τουλάχιστον 30000 νοσηλευτικό – βοηθητικό υγειονομικό – τεχνολογικό και τουλάχιστον 15000 λοιπό προσωπικό) ΝΑΙ, προκαλούν θανάτους δυνητικά αποφευκτέους. ΝΑΙ, έξι χρόνια το τεκμηριώνουμε με στοιχεία και γεγονότα.

3) Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει στον δρόμο των προκατόχων της : το μόνιμο προσωπικό διαρκώς μειώνεται, και γίνονται “πασαλείματα” κάλυψης κάποιων κενών με προσωρινές – ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Η κρατική χρηματοδότηση διαρκώς μειώνεται επίσης. Η ευρωμνημονιακή υγειονομική γενοκτονία συνεχίζεται.


4) Όταν φωνάζουμε από το 2010 πως συντελείται ευρωμνημονιακή υγειονομική γενοκτονία εναντίον του πληθυσμού είναι “υπερβολή”. Τώρα που τα λένε κάποιοι γαλαζοπράσινοι είναι Τρίτη.

5) Από το τέλος του 2012 εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κέντρου Νοσημάτων και του WHO (ΠΟΥ) στο Reuters μιλούσαν για τις θανατηφόρες συνέπειες των μνημονιακών περικοπών (http://arsigr.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6.html) . Τότε το εγχώριο μεγαλοκαθηγητικό κατεστημένο είτε σφύριζε αδιάφορα ή έριχνε τις ευθύνες στο υπάρχον προσωπικό.

6) Ο κοινοβουλευτικός κυβερνητικός “συνδικαλισμός” είναι νόμισμα με δύο όψεις. Κάποιοι λαλίστατοι ως τον Ιανουάριο του 2015 μετά μεταμορφώθηκαν σε έπιπλα υπουργικών γραφείων. Κάποιοι άλλοι εξαφανισμένοι ως τον Ιανουάριο του 2015, μετά ανακάλυψαν απότομα την Αμερική. Παρόμοια γελοιότητα εκατέρωθεν.

7) Με μνημόνια και ευρωασφυξία ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. Η ανατροπή του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – μνημονιακών κυβερνήσεων είναι μονόδρομος για να μην πεθαίνει κόσμος που θα μπορούσε να είχε σωθεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι μικροπολιτικαντισμοί και προπαγανδιστικός σανός για αφελείς οπαδούς κομμάτων εξουσίας τα οποία συμφωνούν κατά 99% στην ουσία της εφαρμοζόμενης πολιτικής του “μένουμε Ευρώπη και ευρώ πάση θυσία”.

Ορίστε η … “θυσία”. Γιατί γκρινιάζετε κυρίες και κύριοι ?
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ