2012-05-20 22:48:51
Φωτογραφία για ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
Τα play offs τελειώσαν με τους αγώνες της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής της Superleague και ξεκαθάρισαν έτσι τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των ελληνικών ομάδων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς.

Ο ΠΑΟ τερμάτισε πρώτος με 14 βαθμούς, η ΑΕΚ δεύτερη με 9, ο Ατρόμητος τρίτος με 8 και ο ΠΑΟΚ τέταρτος με 7.

Οι "πράσινοι" πήραν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τους ομίλους από τον β` προκριματικό γύρο με τα ματς να είναι στις 31/7 ή 1/8 το πρώτο ματς, στις 7/8 ή 8/8 ο επαναληπτικός. Εφόσον προκριθεί στα play offs, τότε οι επόμενοι αγώνες του θα πραγματοποιηθούν 21/8 ή 22/8 και 28/8 ή 29/8.

Η δεύτερη ΑΕΚ πήρε το καλό εισιτήριο για το Europa League και παίζει απευθείας στα play offs, με τους αγώνες να γίνονται στις 23 και 30 Αυγούστου για τον 4ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και η ομάδα που προκρίνεται να πηγαίνει στους ομίλους.

O τρίτος Ατρόμητος πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στις 2 και 9 Αυγούστου.

Ο τέταρτος ΠΑΟΚ πήρε το τελευταίο εισιτήριο, καθώς θα μετάσχει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και οι αγώνες θα γίνουν 19 και 26 Ιούλιου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ευρώπη με... ντάλα ήλιο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ευρώπη με... ντάλα ήλιο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ