2012-05-21 08:04:57
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ
Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος έχει σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να διαμορφωθεί η ελληνική στρατηγική στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, της 23ης Μαΐου.

Οι συναντήσεις θα γίνουν στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Αναλυτικότερα, στις 9:30 θα συναντηθεί με την επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη, στις 10:00 με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, στις 10:30 με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, στις 11:00 με την γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στις 11:30 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, στις 12:00 με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στις 13:00 με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, στις 13:45 με τον γενικό γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλολιάκο, στις 14:30 με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, στις 17:00 με τον Πρόεδρο της Δράσης Στέφανο Μάνο, στις 17:30 με τον πρόεδρο του κόμματος Δημιουργία Ξανά! Θάνο Τζήμερο και στις 18:00 με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Δρίτσα και Δημήτρη Παπαδημούλη, καθώς ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα απουσιάζει τη Δευτέρα και την Τρίτη στο εξωτερικό.


Η Σύνοδος Κορυφής διεξάγεται με φόντο την πρόκληση Μέρκελ περί δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εθνικές εκλογές, ώστε να αποτυπωθεί η πραγματική διάθεση των πολιτών, για συνέχιση ή όχι της παραμονής της χώρας στο ευρώ.

Μήνυμα έστειλε και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μέσω της κυριακάτικης "Καθημερινής". "Χωρίς το πρόγραμμα η Ελλάδα δεν θα ανακάμψει. Η εντύπωση ότι κάποιος μπορεί να λαμβάνει βοήθεια, χωρίς να πληροί οποιαδήποτε από τις προϋποθέσεις, ή ότι η σταθερότητα του ευρώ δεν εξαρτάται από το κατά πόσο τα μέλη του δεσμεύονται  από τους κανόνες της ευρωζώνης, είναι απλά φαντασιοπληξία", τόνισε ο κ. Σόιμπλε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ