2012-05-22 21:44:17
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΕΘ...
Η πρόταση της Λεβάντε στον Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, ήταν μικρή αύξηση και διορία μέχρι το τέλος της βδομάδας, οπότε και μέχρι τότε θα περιμένει ο Ισπανός, ο οποίος προσμένει την πρόταση του Ολυμπιακού.

Χθες το διοικητικό συμβούλιο της Λεβάντε είχε μία μαραθώνια συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 18.00 και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, με βασικό της θέμα το τι θα γίνει με τον προπονητή της ομάδας. Ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ ναι μεν έχει συμβόλαιο με τους Λεβαντίνους, αλλά δεν τους έχει διαβεβαιώσει πως θα παραμείνει στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια». Η ομάδα τον θέλει σίγουρα, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι το οικονομικό, αφού του προσέφεραν 180.000 ευρώ, νούμερο που δεν τον ικανοποίησε και μετά από τη σύσκεψη αποφασίστηκε να του γίνει ακόμα μεγαλύτερη αύξηση, η οποία όμως δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 240.000.

Ακόμα και αυτά είναι λίγα για τον Ισπανό τεχνικό που οδήγησε τη Λεβάντε στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μέχρι το τέλος της βδομάδας του έχει δοθεί διορία για να το σκεφτεί και τότε θα τα ξαναπούν με τον πρόεδρο, για να δει και η ομάδα πως θα πορευτεί.


Το συγκεκριμένο διάστημα ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυνατότητα να ενδιαφερθεί πραγματικά και να του κάνει ξεκάθαρη πρόταση και εφόσον του δώσει περισσότερα χρήματα, ο Μαρτίνεθ, που με τη σειρά του περιμένει μία καλύτερη προσφορά (φημολογείται από Αγγλία ή Σκωτία) με περισσότερα χρήματα, θα έρθει στο Λιμάνι.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνει στη Λεβάντε αμετάκλητα και θα σβηστεί ακόμα ένα όνομα από την αρχική λίστα με τους Ισπανούς προπονητές που είχαν στη διάθεση τους οι ερυθρόλευκοι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ