2012-05-23 00:10:49
Φωτογραφία για Ηχηρό χαστούκι στον Κουρή: Δικαίωση των εργαζομένων στο Φίλαθλο
Απόφαση σταθμός η δικαίωση των εργαζομένων στο Φίλαθλο...που ενδέχεται να επηρεάσει τις προσφυγές των απλήρωτων και σε ALTER, Αυριανή Χθες γράψαμε πως ο Κουρής τιμωρήθηκε με διετή φυλάκιση με αναστολή, για την εξύβριση στον Αλαφούζο ...Αλλά η δικαιοσύνη σφυρίζει αδιάφορα για τις στρατιές των απλήρωτων εργαζομένων στα μαγαζιά του Κουρή (διαβάστε εδώ). Η σημερινή όμως νίκη των απλήρωτων εργαζόμενων στο Φίλαθλο, δείχνει ότι ......κάτι αλλάζει σχετικά με την σκανδαλώδη μεταχείριση υπέρ των εκδοτών/ιδιοκτητών. Και όσες κωλοτούμπες και εάν κάνουν στα εξώφυλλα τους...οι μέρες που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια...στην υγεία των...κορόιδων, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Στην σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων του Φιλάθλου, εναντίον του εργοδότη Γιώργου Κουρή, αποφασίστηκε προσωρινή διαταγή εξόφλησης των δεδουλευμένων από τον Φεβρουάριο του 2011 και μετά. Σύμφωνα με την απόφαση, επιδικάστηκε ένα σημαντικό ποσό στον καθένα, που αποτελεί ένα μέρος των πολλών ακόμα οφειλομένων και πρέπει να επιδοθεί άμεσα.


Να επισημάνουμε ότι η σημερινή απόφαση - δικαίωση των εργαζομένων του "Φίλαθλου", είναι ιδιαίτερα σημαντική...αφού θα αποτελέσει οδηγό για τη δικαίωση όχι μόνο των εργαζομένων του ALTER, αλλά και των 30 περίπου εργαζομένων της Αυριανής που έχουν προσφύγει στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα. Αφού ο Γιώργος Κουρής οφείλει δεδουλευμένα από τα τέλη του 2010(;)

Επισήμανση pressarismenou: Γιώργο, είχες πει κάποτε -και σε τιμώρησε χθες το δικαστήριο για αυτό-..."Γιαννάκη, μηνύσεις κάνουν μόνο οι κοπέλες"...

...Για αυτό το λόγο μπορείς να συμμαζέψεις λίγο τις κοπέλες σου, που απειλούν με μηνύσεις, μόνο και μόνο για να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους;

Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά σε αυτές τις...αδιάφορες -για εμάς- κοπέλες, παρά τις τόσες χυλόπιτες που τους έχουμε ρίξει, μυαλό δε βάζουν (οι κοπέλες) και...μας ενοχλούν συνέχεια!

...Λες ρε Γιώργο να μας το κρατάνε...Μανιάτικο;

πηγή: pressarismenos
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ