2012-05-24 00:40:38
Φωτογραφία για Ντου κρανοφόρων με κροτίδες στην Πειραϊκή Πατραϊκή κατά των μεταναστών...
...Η Αστυνομία μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό απάντησε με βροχή δακρυγόνων - Οδοφράγματα στην Όθωνος Αμαλίας. [Video]

11.55: Έχει ηρεμήσει η κατάσταση. Παραμένουν κρανοφόροι και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η χρήση των δακρυγόνων μέχρι και πρν λίγα λεπτά ήταν εκτεταμένη.

22.45 Πεδίο μάχης στην Όθωνος Αμαλίας. Συνεχίζεται ο πετροπόλεμος μεταξύ κρανοφόρων και αστυνομικών.

22.25:Κρανοφόροι στήνουν οδοφράγματα με βαρέλια και ξύλινη πόρτα στην οδό Δημοκλέους και Όθωνος-Αμαλίας.

21.55: Νέα χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις, μετά από νέα απόπειρα κρανοφόρων να πλησιάσουν το χώρο του εργοστασίου.

21.45: Τα πνεύματα φαίνεται να ηρεμούν, καθώς οι κρανοφόροι οπισθοχωρούν προς την περιοχή των Ιτεών, μάλλον, όμως, για... ανασύνταξη κι όχι για να εγκαταλείψουν τον αγώνα.

21.40: Οδομαχίες στα στενά γύρω από την "Πειραϊκή-Πατραϊκή". Ένας κάτοικος τραυματίας από δακρυγόνο.


Νέα επεισόδια, με ευρεία χρήση δακρυγόνων, ξέσπασαν περίπου στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το εργοστάσιο της "Πειραϊκής-Πατραϊκής", στην Ακτή Δυμαίων, μετά την απόπειρα κρανοφόρων με κροτίδες να εισβάλουν στο χώρο του εγκαταλειμμένου εργοστασίου, όπου έχουν βρει καταφύγιο δεκάδες μετανάστες.

Σημειωτέον ότι κάτοικοι των Ιτεών και άλλων περιοχών του Νοτίου Διαμερίσματος έχουν προχωρήσει για μία ακόμη μέρα σε αποκλεισμό του δρόμου, αλλά και του λιμανιού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του νεαρού Θανάση Λαζανά από τρεις Αφγανούς.
attacktv.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ