2012-05-24 18:15:02
Φωτογραφία για Στο τμήμα επειδή έκαναν ... καμάκι σε πελάτες
Μπαράζ συλλήψεων χθες το βράδυ στη Χερσόνησο για το ... παραδοσιακό καμάκι σε πελάτες. Τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα για άγρα πελατών ενώ οι αρχές εντατικοποιούν τους ελέγχους για αντίστοιχα περιστατικά ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου συνέλαβαν 38χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας ο οποίος κατελήφθη να παρενοχλεί διερχόμενους περαστικούς, προκειμένου να δεχθούν υπηρεσίες από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν.

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν, επίσης στη Χερσόνησο, 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας και 49χρονος ημεδαπός για άγρα πελατών και στέρηση αδείας ιδρύσεως και λειτουργίας καταστήματος.

Σε έλεγχο, κατελήφθη ο 49χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος – εστιατορίου, το οποίο στερείται αδείας ιδρύσεως και λειτουργίας, με ιδιοκτήτη 36χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.

Επίσης, ο 26χρονος αλλοδαπός, υπάλληλος του καταστήματος, κατελήφθη να παρενοχλεί διερχόμενους περαστικούς, προκειμένου να δεχθούν υπηρεσίες από το εν λόγω κατάστημα.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ