2012-05-24 18:33:03
Φωτογραφία για ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Nα γιατί μας φοβούνται!
Με ένα άρθρο που αναλύει την πολιτική και όχι μόνο κατάσταση, ο γ.γ της Χρυσής Αυγής επιχειρεί να ερμηνεύσει τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.

Ο κ.Μιχαλολιάκος, μεταξύ άλλων στο άρθρο του κάνει και μια ανάλυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τελευταίου εκλογικού αποτελέσματος, λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή πήρε μόλις 3% στους συνταξιούχους και διψήφια ποσοστά στους νέους ψηφοφόρους, δίνοντα, όπως λέει, στο κόμμα του δυναμική για το ...μέλλον!

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα που ακολουθεί:

"Ας έλθουμε όμως στην πολιτική έρευνα, στην οποία αναφερθήκαμε προηγουμένως και της οποίας τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις ό,τι αφορά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έδωσαν ψήφο Τιμής στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μας ψήφισε το 10% των ανέργων και το 12% των φοιτητών, ενώ πήραμε 8% στους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και 9% στους ανθρώπους οι οποίοι είναι εργοδότες-αυτοαπασχολούμενοι. Πως νομίζουν ότι θα αλλάξουν με την λάσπη τους τα μυαλά σε ανθρώπους που έχουν χάσει την δουλειά τους, σε ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στον πυρήνα της οικονομικής δημιουργίας;


Σε ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στα Πανεπιστήμια όπου επικρατεί η κόκκινη τρομοκρατία και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη Εθνική φωνή αντίστασης;

Τέλος δεν είναι τυχαίο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε μόλις 3% στους συνταξιούχους, στους οποίους η τρομοκρατία του συστήματος για χρεωκοπία εάν ψηφίσουν κόμματα κατά του Μνημονίου έπιασε.

Πριν περάσω στην συνέχεια του άρθρου σε άλλα στοιχεία της πολιτικής έρευνας της Public Issue θα θυμίσω ότι οι φυλλάδες και τα κανάλια έλεγαν ότι είμαστε ένα πολιτικό Κίνημα που έχει ανταπόκριση μόνο στις δοκιμαζόμενες από τους λαθρομετανάστες γειτονιές της Αθήνας, όμως, τα αποτελέσματα των εκλογών τους διέψευσαν κατηγορηματικά! Στον Ασπρόπυργο, στα Μέγαρα και όχι μόνον στον Αγ. Παντελεήμονα και στην Κυψέλη, στην Μάνη και στον δήμο Τανάγρας και τέλος εκεί όπου κτυπά η καρδιά της Ελλάδας στο Καστελόριζο τιμήθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τιμήθηκε ξεχωριστά με ποσοστά υψηλά.

Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που αραδιάζανε τόσα ψέματα προσπαθώντας με έναν ανείπωτο στρουθοκαμηλισμό να αποκρύψουν την ανερχόμενη δυναμική ενός πολιτικού Κινήματος;

Επίσης, κατέπεσε από την ίδια πολιτική έρευνα και ο μύθος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα, το οποίο πήρε τις ψήφους του σχεδόν αποκλειστικά από ψηφοφόρους του κόμματος Καρατζαφέρη. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την ψήφισαν και πρώην ψηφοφόροι της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.!

Ας έλθουμε, τώρα, στα στοιχεία εκείνα τα οποία αφορούν την ηλικία των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ, δηλαδή τα ποσοστά που παίρνει κατά ηλικία και τα οποία προκαλούν αληθινό τρόμο στο σύστημα. Στην ηλικία από 18 έως 24 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 14%. Στην ηλικία 25 – 34 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 12% και στην ηλικία 35 – 44 11%. Είναι δηλαδή μία κυρίαρχη πολιτική δύναμη σχεδόν δεύτερη στην πραγματικότητα πολιτική δύναμη στις ηλικίες των νέων Ελλήνων. Στους δε νέους ψηφοφόρους, σε αυτούς δηλαδή απέκτησαν δικαίωμα ψήφου μετά το 2009, παίρνει το εξαιρετικά σημαντικό ποσοστό του 23%.

Να γιατί μας φοβούνται!

Είμαστε η ΕΛΛΑΔΑ που έρχεται…"
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ