2012-05-28 10:15:08
Φωτογραφία για Τελεσίγραφο σε Δώνη
Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δώσει διορία στον Γιώργο Δώνη να αποφασίσει αν θα δεχτεί την προσφορά του Δικέφαλου έως το πρωί της Τρίτης, ειδάλλως οι ασπρόμαυροι θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία τους με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν δώσει διορία στον Γιώργο Δώνη να απαντήσει θετικά στην προσφορά τους έως το πρωί της Τρίτης. Ο Έλληνας τεχνικός από την πλευρά του περιμένει την επίσημη πρόταση από το Κατάρ, ενώ παράλληλα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό.

Σε ότι αφορά τους πράσινους, δεν έχει στα χέρια του ένα συγκεκριμένο πλάνο, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Δικέφαλου, καθώς στο Τριφύλλι τα πάντα είναι ρευστά για την ώρα.

Όσο για τους Καταριανούς, ο Δώνης ευελπιστεί πως το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας θα έχει στα χέρια του την επίσημη πρόταση που περιμένει, με το οικονομικό να παίζει φυσικά τον πρώτο ρόλο.

Όσο για τους Θεσσαλονικείς, από την πλευρά τους έχουν καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση στον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου, ενώ τον έχουν ενημερώσει λεπτομερώς για το πλάνο του συλλόγου. Έτσι, αποφάσισαν πως μια διορία μέχρι το πρωί της Τρίτης είναι αρκετή για να αποφασίσει ο Γ. Δώνης, και αυτό δεν συμβεί τότε θα αποσύρουν την προσφορά τους και θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία τους με τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Γεωργιάδη.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ