2012-05-28 10:58:26
Φωτογραφία για ΕΪΣΙ ΛΟ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
Μετά τον τελικό της Κωνσταντινούπολης ο Έισι Λο αποποίηθηκε επίμονα τον ρόλο του ήρωα, χθες ο Αμερικανός επέστρεψε στους τελικούς και μαζί ο Ολυμπιακός βρήκε τη λύση για να ξεπεράσει το κενό διάστημα της τρίτης περιόδου και να φέρει τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, εκεί που αυτός θέλει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Λο μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟ, στο "pamesports.gr":

Βγήκε τελευταίος από τα αποδυτήρια. Ακούγοντας την αγαπημένη του R n B χαλάρωσε από το αυτί το ένα ακουστικό και άρχισε να μιλά για το τρίτο καθοριστικό παιχνίδι της σειράς.

"Τι αλλάζει αυτή η νίκη; Κρατάμε το πλεονέκτημα της έδρας. Είναι το πιο σημαντικό που μπορώ να σκεφτώ. Είναι το τρίτο παιχνίδι από τα πέντε και καταλαβαίνεις τη σημασία του. Πλέον γνωρίζουμε ότι θέλουμε άλλη μία νίκη για να τελιώσουμε τη δουλειά.

"Είναι πολύ σημαντικό το ξεκίνημα που κάναμε. Παίξαμε καλή άμυνα, αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό σε πολλά λάθη και πετύχαμε μεγάλα σουτ. Το ξεκίνημα μας ήταν κλειδί για αυτή τη νίκη".


Το ίδιο θα πω όπως και μετά τον τελικό. Χαίρομαι που επέστρεψα δυνατός, αλλά δεν νίκησα μόνος. Η νίκη οφείλεται στην ομαδική δουλειά και την καλύ συνεργασία μας μέσα στο παρκε. Όλοι συνεισέφεραν για να τα καταφέρουμε. Πρόκειται για ολοκληρωτική προσπάθεια από την ομάδα. Το κοινό μας ήταν καταπληκτικό. Ακολουθήσαμε κατά τα γράμμα τις οδηγίες του κόουτς και από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη συνεργαστήκαμε ιδανικά.

"Ξεκάθαρα θέλω να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Δεν συγκρίνεται μια νίκη εδώ με μία επικράτηση μέσα στο σπίτι τους.

Δεν συγκρίνεται μια νίκη εκεί με το να τους δώσουμε το δικαίωμα να νιώσουν ζωτνανοί, με το δικαιώμα να ξέρουν ότι έχουν άλλη μία ευκαιρία. Είχαμε και έχουμε μεγάλη πίεση για αυτό το πρωτάθλημα όλοι οι παίκτες ιδιαίτερα οι πιο νεαροί. Είναι η ευκαιρία μας να το τελειώσουμε. Να πάμε εκεί και να νικήσουμε".

Με ρωτάς τι πρέπει να κάνουμε στο ΟΑΚΑ. Τι πρέπει να βελτιώσουμε; Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη στην έδρα τους. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που κυριαρχεί στο παιχνίδι γιατί γνωρίζει πώς να εκμεταλλεύεται το παραμικρό λάθος που κάνεις. Στο ΟΑΚΑ ενώ είχαμε το προβάδισμα 5 πόντων κάναμε πολλά λάθη και αυτοί έκαναν το καθοριστικό σερί για να μας νικήσουν.

Οι Αγγελόπουλοι μετά το τέλος του αγώνα μας είπαν το προφανές: Έχουμε ακόμα μία νίκη να κατακτήσουμε. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί μας είναι ενθουσιασμένοι, αλλά αυτή η νίκη δεν σημαίναει τίποτα αν χάσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια. Είναι καθήκον να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ