2012-05-28 21:22:30
Φωτογραφία για Ανακοινώνει Καζάζη ο Θρύλος...
Ο Δημήτρης Καζάζης θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο εκλεκτός της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλει. Δεδομένη η συμφωνία με τον 46χρονο παλαίμαχο παίκτη του Θρύλου.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοιωθεί ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού για την διαδοχή του Γιάννη Καλμαζίδη στην ανδρική ομάδα βόλει και αυτός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο Δημήτρης Καζάζης.

Μετά από περίοδο 18 ετών, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Παναθηναϊκού, αναμένετια να αναλάβει τα ηνία του Θρύλου, στον οποίο προσέφερε ως παίκτης τις υπηρεσίες του για εννιά συνεχόμενα χρόνια (1985-1994) και με την φανέλα του οποίου πανηγύρισ ετην κατάκτηση οκτώ συνεχόμενων πρωταθλημάτων(1987-1994) και πέντε Κυπέλλων, ενώ υπήρξε μέλος της εκκπληκτικής ομάδας, που διεκδίκησε το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης την Άνοιξη του 1992 στον τελικό του ΣΕΦ απέναντι στην πανίσχυρη Ραβένα των Κίραλι και Τίμονς Ο Δημήτρης Καζάζης κέρδισε την μάχη των ...εντυπώσεων από τον Σωτήρη Δρίκο και τον άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό Γιάννη Λάιο (!) και σύμφωνα με όλες τις νεδείξεις ενδέχεται να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας του με τους ευρθρόλευκοςυ μέσα στην εβδομάδα που ήδη διανύουμε! Με σκοπό να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην θέση, όου πραγματικά του αρμόζει και δεν είναι άλλη από τον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπάζοντας πλάκα με τον λαό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπάζοντας πλάκα με τον λαό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ