2012-05-29 08:20:04
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Μπορεί στον Ολυμπιακό να επικρατεί ικανοποίηση μετά τη δεύτερη νίκη επί του ΠΑΟ και το 2-1 της σειρά των τελικων, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν και τομείς που προβληματίζουν, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Ντούσαν Ίβκοβιτς να ψάχνει τις λύσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην προβληματιστεί από τα κακά ποσοστά ευστοχίας που είχαν οι παίκτες του στις βολές στον τρίτο τελικό, στο ΣΕΦ, καθώς οι ερυθρόλευκοι στήθηκαν συνολικά 26 φορές στη γραμμή και ευστόχησαν μόλις στις 13, μένοντας στο 50%. Ήταν η τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες που το άγχος τους υπερίσχυσε,παρόλο που δεν τους στοίχισε. Το ίδιο είχε συμβεί και στην πρώτη αναμέτρηση, οπότε είχαν 20/36 βολές, όχι όμως και στο ΟΑΚΑ, που έχασαν έχοντας 19/28 βολές, δηλαδή, συνολικά στους πρώτους τρεις τελικούς 38 χαμένες βολές!

Ο "Ντούντα" προφανώς και θέλει να διορθωθεί η κατάσταση, εν όψει του τέταρτου τελικού με τον ΠΑΟ που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (30/05, 19.00) στο ΟΑΚΑ. Γνωρίζοντας πως το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο τομέα, προκειμένου οι παίκτες του να παίρνουν περισσότερους «εύκολους» πόντους από τη γραμμή των βολών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ