2018-02-03 16:24:11
Φωτογραφία για Mία πρόταση για όσους έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια - Κείμενο αστυνομικού
Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του bloko.gr

Καλησπέρα σας, θα ηθελα να κανω μια προταση, την οποια ευελπιστω να κοινοποιησετε σε ολους τους αρμοδιους φορεις και υπουργεια.

Κατα την διαρκεια της ζωης μας διαβαζουμε καθημερινα για συμπολιτες μας - και ιδιως οσο αφορα παιδια- οτι χρειάζονται  καποια οικονομικη ενισχυση σε μορφη 'ατυπης δωρεας'  προκειμενου να αντιμετοπισουν εκτακτη και ακρως επικινδυνη για την ζωης τους ασθενεια.

Πολλες φορες συμμετειχα με το δικο μου μετεριζι και όσο μου το επιτρεπουν οι οικονομικες μου δυνατοτητες, στην ενισχυση αυτων των ανθρώπων, αφου θα μπορούσε ο καθενας να βρεθει στην ιδια θεση.

Πλεον με τις δυνατοτητες που ολοι σχεδον εχουμε μεσω των τραπεζων (e banking κλπ)  μπορει ο καθενας απο το σπιτι του να προσφέρει οτι επιθυμει.

Διαβασα χθες για παιδακι 7 χρονων οτι χρειάζονται  περι τα 400.000€ για μεταφορα του στις ΗΠΑ προκειμενου να μεταφερθει για εγχείρηση  εκει. Προσπαθησα να μεταφερω απο λογαριασμό τράπεζας που κατεχω σε λογαριασμό αλλης τραπεζας - εσωτερικου αμφότερες -  και η χρεωση ηταν περι τα 4€??!!


Και αναρωτιεμαι, αν θελησουν να βοηθησουν 10.000 συνανθρωποι μας επι 4 ευρω =40.000€ 'χαμενα' λεφτα απο τον ανθρωπο που τα εχει αναγκη.

Για ολους τους αναγραφομενους λογους,  προτείνω οταν  καποιος συνανθρωπος μας χρειάζεται την στηριξη ολων μας και απαιτειται να συγκεντρωθει ενα σημαντικο ποσο,  να υπάρχει η δυνατοτητα,  ενδεχομενως μεσω της Τράπεζας της Ελλάδος και με την προσκομιση  των απαραιτητων δικαιολογητικων,  δημιουργίας λογαριασμού  στον οποίο  θα μπορει να καταθετει ο οποιοσδήποτε λεφτά  απο οποιαδηποτε τραπεζα εσωτερικου ΧΩΡΙΣ  τα επιπλεον εξοδα μεταφορας κλπ.

Ετσι, αν καποιος ηθελε να δωρισει 10€ και με τα εξοδα έπρεπε να γινουν 14, ενδεχομενως χωρίς  τις προσθετες χρεωσεις να τα κανει αυτοματα 14 ή κ παραπανω.

Επίσης,  ετσι, θα διασφαλιζεται και η αξιοπιστία του προβληματος, αφου διαβαζουμε κατα καιρους για απατες κλπ.

Ευχαριστώ  για τον χρονο σας.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ