2018-02-05 18:05:40
Φωτογραφία για Συνδικαλισμός άφαντος και τραυματισμοί Αστυνομικών για ακόμη μια φορά
Δημοσιεύουμε μήνυμα αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Αγαπητό bloko παραθέτω γεγονός που ήμουν αυτόπτης μάρτυρας  και εκφράζω την απογοήτευση μου για άπαντες

υπευθύνους. Παρακαλώ να διατηρηθεί η ανωνυμία μου.

Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» λήξη αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Άεκ και το αρνητικό αποτέλεσμα για τον γηπεδούχο φέρνει οπαδούς από τις κερκίδες να εισέρχονται εντός του αγωνιστικού χώρου και μια διμοιρία ΔΙ.ΜΕ.Τ να προσπαθεί να τους απωθήσει. Οι οπαδοί αυξάνονται και ενώ μια έτερη διμοιρία ΔΙ.ΜΕ.Τ έχει προσέλθει προς στιγμής να βοηθήσει στην απώθηση παίρνει εντολή να αποχωρήσει για να μεταβεί στον χώρο των V.I.P. Και οι αστυνομικοί της πρώτης διμοιρίας βρίσκονται εγκλωβισμένοι με μεγάλο αριθμό ατόμων να τους εκσφενδονίζει κάθε λογής αντικείμενα  καθώς και φωτοβολίδες. Προφανώς κάποιοι τραυματίζονται μέχρι μετά από ώρα να έρθει για συνδρομή μία διμοιρία ΔΙ.Α.Τ. , που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο, και να γίνει η απώθηση. 


Κύριοι-ες εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού κινήματος εκτός από το να σας βλέπουμε στα κανάλια με τα κουστούμια σας και να διαβάζουμε ανακοινώσεις στα social media καλό θα ήταν κάποια στιγμή να βάλετε και τις «φόρμες» σας και να έρθετε στους χώρους που εκτελούμε Υπηρεσία όπως είναι τα γήπεδα και να βλέπετε ιδίοις όμμασι τις παρανομίες και τις παρατυπίες ,οι οποίες διατυπώνονται με εντολές ανωτέρων, που διαπράττονται κατά των αστυνομικών. Καλό είναι να αποδίδονται οι ευθύνες από λάθος εντολές στον εκάστοτε εντολέα και όχι κατά γενικού συνόλου. Θεωρώ σαν απλός αστυνομικός ότι μπορείτε να ασκήσετε τα συνδικαλιστικά σας καθήκοντα εντός των χώρων Υπηρεσίας μας  και ότι η συνδικαλιστική άδεια που δικαιολογεί την απουσία σας από την Υπηρεσία είναι για αυτό το λόγο. Στις επόμενες εκλογές που θα μας θυμηθείτε πάλι, όσο και να συνενωθείτε οι συνδυασμοί, εμείς θα θυμόσαστε.

Ένας απλός Αμεσοδρασίτης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ