2012-05-31 23:16:10
Φωτογραφία για Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
Η Τσέλσι, τώρα που έμεινε με δέκα παίκτες, καλά είναι να πάρει το αεροπλάνο να επιστρέψει πάραυτα, γιατί ούτε εγώ ξέρω πόσα γκολ θα δεχθεί. Και, απ’ ότι βλέπω, έχει ανοίξει και λίγο το σχήμα της και είναι σαν να έχει ζωστεί με εκρηκτικά. Η μάχη τώρα απέναντι στην Μπάρτσα θα είναι εφιάλτης γι’ αυτήν» είπε ο σπίκερ του αγώνα Μπάρτσα – Τσέλσι, μα πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, η Τσέλσι με τον Ραμίρες πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και μαζί και την πρόκριση στον τελικά του κυπέλλου Πρωταθλητριών.

«Καλύτερα να τρως, παρά να μιλάς» ψέλλισε ο σπίκερ, καταπίνοντας τη γλώσσα του, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Η πιο πάνω πρόσφατη ιστορία μας θυμίζει αυτό που έπαθε η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, Έλλη Στάη, λέγοντας τη φράση «Η εφημερίδα Δημοκρατία το ’γραψε, η οποία δεν είναι και η Le Monde…», με αποτέλεσμα να γίνει…. πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Δημοκρατία.


Η εφημερίδα, όχι μόνο την αποκάλεσε παιδούλα της ΝΕΤ με τα ακριβά αξεσουάρ, αλλά προσπάθησε και να της αντιπαραθέσει το διαφορετικό τρόπο σκέψης και ζωής τους στο άρθρο με τον τίτλο «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!»

«… Ευτυχώς δεν πήγαμε ποτέ διακοπές μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δήμητρα στο πολυτελές Elounda Beach, δεν αναγκασθήκαμε να γίνουμε γελωτοποιοί των ισχυρών αυτής της χώρας, δεν πιεστήκαμε να χαϊδέψουμε αυτιά για ένα πολύ καλό μεροκάματο στη δημόσια τηλεόραση και αλλού. Ευτυχώς δεν μοιάζουμε στην Έλλη Στάη! Ούτε την έχουμε συναντήσει ποτέ σε κάποιο γυμναστήριο των βορείων προαστίων, σε κάποια θαλαμηγό εφοπλιστή στ’ ανοιχτά της Ύδρας, σε κάποιον προθάλαμο διάσημου πλαστικού χειρουργού, σε κάποιο ξενοδοχείο του Μιλάνου, της Κυανής Ακτής και του Μανχάταν, σε κάποιο ατελιέ του Κολωνακίου!» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην απάντησή της η εφημερίδα.

Πέρα όμως από την αντιπαράθεση των δύο, εγώ ένα έχω να πω: «Όπου κι αν πας, Κολωνάκι παντού θα συναντάς!».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ