2012-05-31 23:34:12
Φωτογραφία για Θετικός για τον Ολυμπιακό ο Ζαρντίμ, σκέψεις και για Γκραντ
Θετικός στο ενδεχόμενο ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στις πρώτες συζητήσεις με τους "ερυθρόλευκους". Την ίδια ώρα εξετάζονται και άλλες λύσεις στο Λιμάνι με έμπειρους τεχνικούς όπως των Γκραντ και Ντάουμ.

"Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε προπονητή" λένε στον Ολυμπιακό και όλες οι κινήσεις των ανθρώπων του κινούνται προς αυτή την επιδίωξη. Σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είναι ελεύθερος, αλλά δύσκολα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο.

Ο 38άχρονος Πορτογάλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, ο Βίτορ Περέιρα απασχολεί, αλλά μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Πόρτο, καθώς έχει ρήτρα αποδέσμευσης 18 εκατομμύρια ευρώ. Ο Λάσλο Μπόλονι είναι στην ερυθρόλευκη λίστα, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Στον Ολυμπιακό, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις με μεγαλύτερη προπονητική πείρα. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα είναι αυτό του Άβραμ Γκραντ. Ο Ισραηλινός τεχνικός, με θητεία σε Τσέλσι, Πόρτσμουθ και Γουέστ Χαμ, κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα Σερβίας με την Παρτίζαν, με την περίπτωσή του όμως να είναι δύσκολη.

Πέρα από τον Γκραντ, έχει προταθεί και ο 59άχρονος Γερμανός Κριστόφ Ντάουμ, ο οποίος αποχώρησε από την Κλαμπ Μπριζ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ