2012-06-01 00:18:20
Φωτογραφία για ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΤΙΛΙΤΣ
Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σέμιρ Στίλιτς, ο οποίος βρίσκεται σε αναμονή για να υπογράψει. Ο Βόσνιος έχει αρνηθεί προτάσεις από Μπουντεσλίγκα και σκέφτεται... Τσάμπιονς Λιγκ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν πληροφορίες από τη Βοσνία που έλεγαν πως ο Βόσνιος είναι μια ανάσα από το Λιμάνι. Ο παίκτης, σύμφωαν πάντα με το δημοσίευμα, είναι κοντά στον Ολυμπιακό, εξέφρασε στο περιβάλλον την επιθυμία του να παίξει στην Ελλάδα και αν δεν... στραβώσει κάτι τότε θα φορέσει τα ερυθρόλευκα την επόμενη σεζόν. Ο 24χρονος μέσος φέρεται να να τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και ξέρει καλά πως έρχεται στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, με πολλές φιλοδοξίες και φυσικά κανένα πρόβλημα στο θέμα συμβολαίου.

Ο Σέμιρ Στίλιτς θέλει να έρθει, η Γερμανία δεν του έχει... προσφέρει την πρόταση που ήθελε, αφού και οι Μάιντζ, Βέρντερ, Χέρτα δεν τον έχουν πείσει. Ωστόσο, υπάρχει και ένα εμπόδιο, η οικογένειά του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα η Γερμανία είναι πιο... ασφαλής σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, καθώς τα κρούσματα βίας στην πρωτεύουσα τους έχουν θορυβήσει αρκετά!


Ο Στίλιτς μίλησε με Τσότσαλιτς και Γιάχιτς και οι δυο φίλοι του, του άναψαν... καταπράσινο φως τονίζοντας πως δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία και πως τα ΜΜΕ του εξωτερικού μεγαλοποιούν αρκετά τα επεισόδια. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο Στίλιτς είναι μια ανάσα και μόνο από τον... Ολυμπιακό μπορεί να «ναυαγήσει» η μεταγραφή!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ