2012-06-01 19:30:47
Φωτογραφία για ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ... ΤΡΙΤΗ Ή ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Ξεπεράστηκαν και τα τυπικά του συμβολαίου και ο Ιμπαγάσα θα φοράει για ακόμα ένα χρόνο τη φανέλα του Ολυμπιακού - Τρίτη ή Τετάρτη θα περάσει ο παίκτης από τα γραφεία για να υπογράψει

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού για ακόμα ένα χρόνο. Οπως αναμενόταν ξεπεράστηκαν και οι τελευταίες δυσκολίες σχετικά με κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους γι' ακόμα 12 μήνες.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού παίκτη, Αλεχάντρο Καμάνιο, πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου το μεσημέρι, προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες λεπτομπέρειες όσον αφορά τα πριμ. Κια οι δύο πλευρές έκαναν αμοιβαίες υποχωρήσεις, με συνέπεια να συνταχτεί το συμβόλαιο και το μόνο που να απομένει αυτή τη στιγμή να είναι οι υπογραφές.

Ο ίδιος ο Ιμπαγάσα αναμένεται να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου την Τρίτη ή την Τετάρτη για να βάλει την υπογραφή του και αμέσως μετά -και αφού ολοκληρώσουν τα παιδιά τους τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο- να φύγει για διακοπές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στονμ Ιμπαγάσα έγινε μείωση πεςρίπου 50%, η οποία ωστόσο γίνεται μικρότερη με τα πριμ κατακτήσεως τίτλων και συμμετοχών. Κοντολογίς θα παίρνει 500.000 ευρώ ετησίως, τα οποία θα φτάνουν με τα μπόνους γύρω στα 650.000 με 700.000 ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ