2012-06-01 20:04:34
Φωτογραφία για Φατί και Ντίκο ενεργοποίησαν τις προσφυγές τους κατά της ΠΑΕ Άρης
Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο ενεργοποίησαν τις προσφυγές τους κατά της ΠΑΕ Άρης σε μία κίνηση που ήταν αναμενόμενο ότι θα γίνει.

Μία μέρα μετά την μη εξασφάλιση αδειοδότησης από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ οι Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο ενεργοποίησαν τις προσφυγές τους κατά της ΠΑΕ Άρης.

Σε μία εξέλιξη που λίγο πολύ είχε διαφανεί από την Δευτέρα και το τετ α τετ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, με τον νομικό εκπρόσωπο των δύο ποδοσφαιριστών, Γιώργο Ζελελίδη.

Φατί και Ντίκο είχαν δεχθεί να αποσύρουν τις προσφυγές τους μία μέρα μετά την αρχική απόρριψη του φακέλου της ΠΑΕ Άρης για εξασφάλιση αδειοδότησης, σε μία κίνηση που αποτέλεσε σύμμαχο στην περαιτέρω προσπάθεια που καταβλήθηκε.

Την Τρίτη εξάλλου οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν πάρει ένα συμβολικό ποσό μέσω επιταγής τραπέζης, όπως είχε συμφωνηθεί, ήταν να πάρουν ένα ακόμη ποσό μέχρι τέλη Μαΐου και άλλο ένα μέχρι τέλη Ιουνίου, ενώ η σημερινή ενεργοποίηση των προσφυγών τους δεν αποτέλεσε κίνηση έκπληξη.

Υπενθυμίζεται ότι στον Φατί οφείλονται ακόμη 320.000 ευρώ για φέτος και άλλες 150.000 στον Ντίκο που είναι και τα χρήματα που ουσιαστικά επιθυμούν να εισπράξουν, άσχετα αν το συνολικό ποσό που διεκδικούν ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του επόμενου χρόνου του συμβολαίου τους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ