2012-06-10 11:23:38
Φωτογραφία για Σκληρή μάχη για τη διαφορά στην πρωτιά
Δυο εφημερίδες (ΕΘΝΟΣ και ΕΛ.ΤΥΠΟΣ) αναφέροται σήμερα στα πρωτοσέλιδα θέματα τους - όπως βλέπετε - στις "κρυφες δημοσκοπήσεις" που το νεο "κύμα τους" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Και οι δυο εκιτμού 1ον οτι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν ξεφύγει απο όλους τους αλλους κατα πολύ 2ον οτι είναι "ντέρμπυ" και επομένως η πρωτιά της ΝΔ που υπήρχε στις 6 Μαϊου δείχνει να έχει εξανεμισθεί 3ον δεν υπάρχει πλέον "ψήφος διαμαρτυρίας" και όλοι θα ξέρουν "γιατί θα ψηφίζουν" και 4ον ισχύει αυτό που λέει σήμερα στην "Αυγή" ο Α.Τσίπρας οτι υπερισχύει η ελπίδα απέναντι στον φόβο πολύ περισσότερο που με το άρθρο του στο "Πρώτο Θέμα" ο Ολι Ρεν λέει οτι το πρόγραμμα τους "αναπροσαρμόζεται καθε τρεις μήενς" και οτι είναι "ούτε τυφλοί, ούτε κουφοί" για τα όσα δεινά επισσώρευσαν στον ελληνικό λαό τα "μηνμόνια τους"(που μας....έσωζαν).

Οι δικές μας πληροφορίες απο τις "κρυφές δημοσκοπήσεις" λένε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "καθαρά μπροστά" με διαφορά "μη αναστρέψιμη" γι αυτό τόσο ο Δ.Αβραμόπουλος όσο και ο Ε.Βενιζέλος προτείνουν σήμερα με συνεντεύξεις τους "οικουμενική κυβέρνηση" στις 18 Ιουνίου - δηλαδή αυτό που δεν έκαννα στις διερευνητικές εντολες του Μαϊου να το κάνουν τώρα
. Πόσο πιθανό είναι; Θα εξαρτηθεί απο τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, τα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως της ΔΗΜΑΡ. Είναι φανερό οτι καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών και θα "κατασταλάζουν όλοι" στο ΤΙ θα ψηφίσουν την Κυριακή, γίνεται φανερό οτι "η πολιτική του φόβου" έχει πεταχτεί "στον κάλαθο των αχρήστων"(απο τους ψηφοφόρους).
I-Reporter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ