2012-06-11 13:38:43
Φωτογραφία για Μετά την εθνική Ολλανδίας και ο Μάριο Μπαλοτέλι έγινε δέκτης ρατσιστικής επίθεσης
Ο Ντάγκλας Αλεξάντερ, σκιώδης υπουργός Εξωτερικών της Αγγλίας, επιβεβαίωσε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι έγινε δέκτης ρατσιστικής επίθεσης, ενώ παρότρυνε την εθνική Αγγλίας να εγκαταλείψει τον αγώνα αν υπάρξει κάτι ανάλογο σε παιχνίδι της.

Μετά την εθνική Ολλανδίας και ο Μάριο Μπαλοτέλι έγινε δέκτης ρατσιστικής επίθεσης.

Όπως και με τους "οράνιε" έτσι και την Κυριακή (10/6) το περιστατικό έγινε στην Πολωνία, αλλά αυτή τη φορά από Ισπανούς.

Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη "Daily Mail" ο σκιώδης Υπουργός Εξωτερικών της Αγγλίας. Ο Ντάγκλας Αλεξάντερ ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ της Ισπανίας και της Ιταλίας και είδε τους οπαδούς της "φούρια ρόχα" να βάζουν στο στόχαστρο τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι.

"Καθόμουν πίσω από το τέρμα που βρίσκονταν οι Ισπανοί, οι οποίοι μιμούνταν τους ήχους των μαϊμούδων, γελούσαν και κορόιδευαν κάθε φορά που ο Μπαλοτέλι έπαιρνε την μπάλα. Ωστόσο, οι σεκιούριτι του γηπέδου δεν έκαναν τίποτα", δήλωσε ο Αλεξάντερ, ο οποίος παρότρυνε την εθνική Αγγλίας να φύγει από το γήπεδο σε περίπτωση που παίκτες της πέσουν θύματα ανάλογου επεισοδίου:


"Είμαι υπέρ των διαιτητών που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να αντιμετωπίσουν τις ρατσιστικές επιθέσεις. Θα πρέπει να σταματούν το παιχνίδι. Ωστόσο, αν ένας διαιτητής αγνοήσει τις ρατσιστικές ύβρεις και οι παίκτες της Αγγλίας ή ο προπονητής θεωρήσουν πως πρέπει να αποχωρήσουν, θα πρέπει να στηριχτούν γι' αυτή τους την ενέργεια".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ