2012-06-13 00:38:12
Φωτογραφία για Σταμάτης Μπιτάκος: '' Ο Παύλος Καπώνης γλίτωσε το Νοκ άουτ λόγω καθαρής τύχης ''
Ο Σταμάτης ''Stam the showman'' Μπιτάκος μιλάει με αφορμή την νίκη του επί του Παύλου Καπώνη και μας εξηγεί πώς έφτασε στην νίκη, αναλύει τον... αγώνα του και αναφέρεται στο προπονητικό του team καθώς και το που αφιερώνει την νίκη του.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σταμάτης Μπιτάκος :

Ο αγώνας πήγε πάρα πολύ καλά και η στρατηγική της γωνίας μου ήταν να πιέσω από τον 3ο γύρο και μετά. Πιστεύω ότι αυτό έκανα ,καθώς οι 3ος,4ος και 5ος γύρος ήταν ολοκάθαρα δικοί μου γιατί και αυτούς τους 3 γύρους κυνηγούσα μόνο εγώ τον Παύλο και μάλιστα 2 με 3 φορές γλίτωσε το Νοκ άουτ λόγω καθαρής τύχης.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά τον Χαχαμίδη κατάφερα να κερδίσω και τον Καπώνη και με αυτόν τον τρόπο δικαιώνεται η σκληρή δουλειά που έκανα στις προπονήσεις μου τόσους μήνες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εδώ εκτός από όλους τους fan μου που με ακολουθούν πιστά όπου και αν παίζω τα τελευταία χρόνια,όλο το team μου,τους προπονητές μου Kακαράκη και Κατσινόπουλο,τον μασέρ μου Στέλιο Βελκόπουλο(www.trm.gr),τον Γιώργο Δροσόπουλο που μου παρέχει τα συμπληρώματα μου, τους φυσιοθεραπευτές μου στο ''Κίνηση και Θεραπεία'', τον μάνατζέρ μου Δημήτρη Καρρά και τέλος τον αδελφικό μου φίλο TNS που μάλιστα του αφιερώνω αυτή την νίκη.

world-budo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ