2012-06-13 02:07:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Ταλαιπωρία για EUR 5 από την Wind
Είχα αγοράσει μία κάρτα ανανέωσης (όχι ακριβώς κάρτα, αλλά το «χαρτάκι» που βγάζουν μηχανάκια σαν αυτά των πιστωτικών καρτών) της WIND... για το πρόγραμμα κινητών Q, αξίας EUR 5,00

Προσπάθησα να την χρησιμοποιήσω για να «περάσω» στο λογαριασμό μου τα EUR 5,00 αλλά παρόλλες τις προσπάθειές μου κατέστη ανέφικτο.

Αναγκαστικά επικοινώνησα με την εταιρεία για να με «βοηθήσουν». Μετά από κάνα 10λεπτο στην αναμονή μου είπαν ότι «η κάρτα σας έχει τεχνικό (!!) πρόβλημα, και πρέπει να μας την στείλετε σε εμάς»!

Τους ρωτάω: «το χαρτάκι έχει τεχνικό πρόβλημα?»

Ναί, μου απάντησαν. Πρέπει να μας την στείλετε πίσω, είτε να την παραδώσετε σε κατάστημα είτε να την ταχυδρομησετε με έξοδά σας!

Σημειώστε ότι ζήτησα να την στείλω με ΦΑΞ αλλά αρνήθηκαν! «Οχι! Να μας στείλετε την ίδια την κάρτα (το χαρτάκι)»

Την πήγα σε κατάστημα την 21η Μαίου 2012.


Από τότε και μέχρι σήμερα, τους καλώ στο τηλέφωνο καθημερινά και μου λένε ότι δεν έχουν κάτι νεώτερο και ότι θα με καλέσουν εκείνοι.

Σήμερα εκνευρίστικα πάρα πολύ, διότι είχαν βάλει τη σημερινή ημέρα ως καταλυτική ημέρα επίλυσης του θέματός μου, αλλά πάλι μου είπαν τα ίδια.

Ζήτησα να μιλήσω με την προϊσταμένη του τμήματος, μήπως και βρεθεί μία λύση. Μετά από 10 λεπτά στην αναμονή (πιθανώς ενημερωνόταν η υπεύθυνη) εμφανίστηκε η Κα Ουζουνίδου, ως προισταμένη του τμήματος.

Δυστυχώς ούτε αυτή με εξυπηρέτησε, αλλά παρέμεινε στο να εκφράζει «τη λύπη της και τη συμπαραστασή της για το πρόβλημά μου».

«Δεν θέλω λόγια της απάντησα, θέλω λύση», αλλά τίποτα.

Απίστευτο «δημόσιο» η WIND.

Θεωρώ ότι είναι κρίμα να εξευτελίζονται για €5 με τον τρόπο αυτό και περισσότερο να ταλαιπωρούν τους συνδρομητές τους με τις απίστευτες τακτικές τους.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έβαλε φωτιά στη...γυναίκα του!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έβαλε φωτιά στη...γυναίκα του!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ