2012-06-16 20:59:02
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη ενόψει εκλογών: Όχι άλλα μνημόνια!
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ενώ μέσα σε 2-3 χρόνια πάμε από το κακό στο χειρότερο κι όλο μας εμφανίζουν 1 βήμα από τη χρεωκοπία, έχουν το θράσος και σου λένε ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος! Είναι σαν να παίρνεις ένα φάρμακο, να πηγαίνει η υγεία σου χειρότερα μ'αυτό το φάρμακο και να σου λένε ναι, έτσι γίνεται. Η υγεία χειροτερεύει και μετά βελτιώνεται! Να πω ότι βλέπαμε έστω κάποια σημάδια ανάκαμψης, ναι, να "παραβλέψω" τις ληστείες χρόνων και τη λεηλασία της χώρας, αφού πάμε καλά. Αλλά όχι και να ζητάνε την ψήφο μας όταν αποδεδειγμένα θέλουν κι άλλα μέτρα εξαθλίωσης του Έλληνα. Αλλά βλέπετε, τα μέτρα εξαθλίωσης ισχύουν μόνο για εμάς, όχι φυσικά γι'αυτούς.

Γι'αυτούς είμαστε απλά "νούμερα, που πρέπει να βγουν". Δεν έχουμε ζωή, αξιοπρέπεια, δουλειές, οικογένειες εμείς. Δεν έχουν σημασία μωρέ οι αυτοκτονίες που γίνονται καθημερινά.

Σιγά το πράγμα! Είμαστε νούμερα που πρέπει να βγουν εντάξει για να μην μας τιμωρήσει η Μέρκελ.Εκεί μας κατάντησαν. Θλιβερέ Αντώνη Σαμαρά πες στον φίλο σου, τον επίσης θλιβερό και εξαγριωμένο Βενιζέλο, ότι κυβέρνηση δεν θα κάνετε. Με απειλές, τρομοκρατία, μαύρες και γκρίζες διαφημίσεις, και αστείες συγκεντρώσεις των τελευταίων αφελών προβάτων, το μαύρο δεν θα το κάνετε άσπρο. Οι κωλοτούμπες και τα ψέμματα έχουν και τα όριά τους. Τελειώσατε. Πάρτε το απόφαση.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Α ρε JUMBO που σας χρειάζεται...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Α ρε JUMBO που σας χρειάζεται...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ