2012-06-19 10:26:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης μιλά για τη σχέση άντρας - γυναίκα
Αφορά Τι να κάνεις για να μην σε έχει δεδομένη!

Διαβάζοντας τις αναρτήσεις είδα αυτό το άρθρο και που έκανε μεγάλη εντύπωση. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θέλουν να μας κάνουν... μαλ....ες, αλλά από ότι φαίνεται έχει μπει καλά στο παιχνίδι.

Αφού είναι έτσι τα πράγματα ας αρχίσουμε να πλένουμε και εμείς πιάτα και να σφουγγαρίζουμε (έτσι και αλλιώς εύκολο είναι). Όταν όμως χρειαστεί να γίνει μία βαριά δουλειά τότε και εμείς να αφήνουμε την γυναίκα (ή κοπέλα) μας να την κάνει. Θα ήταν τέλεια να βάφει αυτή και εμείς να κρατάμε την σκάλα, ή να επιδιορθώνει τα υδραυλικά (με σέξι ενδυμασία κιόλας ότι πρέπει!!) και εμείς να γκρινιάζουμε γιατί αργεί.

Και ένα σοβαρό σχόλιο τώρα: Για την σχέση στα αρχικά στάδια αυτό ίσως να είχε νόημα, αλλά αν θέλει κάποιο ζευγάρι σταθερή μόνιμη σχέση πρέπει να υπάρχει αυτό το "δεδομένο" που αναφέρουν και από τις δύο πλευρές αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει καλά το πράγμα
. Πως θα επενδύσει κάποιος/κάποια σε οικογένεια και παιδιά αν δεν θεωρεί τον/την σύζυγό του σίγουρη. Είναι φυσικός μηχανισμός (δεν το επιλέγουμε οι άνθρωποι συνειδητά) για να είναι δυνατή η δημιουργία οικογένειας με συμπαγή χαρακτηριστικά ώστε να μεγαλώνουν τα παιδια σε ασφαλές περιβάλλον. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι με την αρχική γνωριμία επιζητούν όλοι την σταθερότητα, με τον καιρό δημιουργείται ο δεσμός (γιατί λέγεται άραγε δεσμός??).

Αν δεν θέλετε να "βαριέστε" στη σχέση φροντίστε να κάνετε καινούργια πράγματα μαζί. Το ότι είναι κάποιοι για καιρό μαζί και νιώθουν ασφάλεια (γιατί για αυτό μιλάμε και όχι ότι είναι ο/η σύντροφος δεδομένος/η) δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βγαίνουν έξω και να είναι ενεργητικοί. Απλά δυστυχώς είναι συνήθως "δουλειά" της γυναίκας να παίρνει τις πρωτοβουλίες αυτές γιατί εμείς αρκούμαστε στα λίγα και είμαστε ευτυχισμένοι έχοντας την γυναίκα μας (και μία μπύρα ενίοτε) δίπλα μας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ