2012-06-19 12:30:04
Φωτογραφία για Με το μυαλό στην άμυνα
Ο Μέλμπεργκ δεν έχει απαντήσει ακόμη και αν δεν το κάνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τότε οι Πειραιώτες θα αρχίσουν επαφές με τους παίκτες της σχετικής λίστας.

Η στασιμότητα στο θέμα του Σουηδού κεντρικού αμυντικού Όλοφ Μέλμπεργκ συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, με την διοίκηση να μην έχει λάβει ακόμη απάντηση στην πρότασή της. Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν ακόμη μερικές ημέρες τον «Βράχο», ωστόσο κοιτούν τις εναλλακτικές τους και έχουν ήδη ξεχωρίσει την περίπτωση του Κανού, για τον οποίο έχει καλή άποψη και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Επίσης, ψηλά στην λίστα βρίσκεται και ο Άντερσον Πόλγκα (33 ετών) αλλά και Κάρλος Κουέγιαρ (29 ετών), οι οποίοι είναι ελεύθεροι και σε περίπτωση που ο Μέλμπεργκ συνεχίσει να κρατά την ίδια στάση μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να ενεργοποιούν τις λύσεις που θα έχουν «προκριθεί».

Επιπλέον, για την ίδια θέση ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο Ντάγκλας της Τβέντε, ο οποίος είναι 24 ετών και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013. Παραμένει στη λίστα και ο Έβερτον αλλά και οι  Καλίντ Μπουλαρούζ, Μπρούνο Άλβες, που όμως θεωρούνται πιο ακριβές λύσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ