2012-06-19 12:49:55
Φωτογραφία για «ΚΟΚΚΙΝΟΙ» ΟΙ ΠΟΤΟΤΣΝΙΚ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΗΣ
Παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει ήδη να θεωρούνται οι Γερνέι Ποτότσνικ και Θάνος Μαρούλης, με τους δύο παίκτες να έχουν ήυπογράψει ήδη ποσύμφωνο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους»

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την φετινή απογοητευτική σεζον, όπου κατέλεβαν την διόλου τιμητική για τα δδομένα του συλλόγου πέμπτη θέση, έχουν βάλει μπροστά για την δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας, η οποία θα δημιουργήσιε τις βάσεις για τη αυτοκρατορία των επόμενων χρόνων.

Έτσι, μετά την απόκτηησ των Κώστα Χριστοφιδέλη και Μίλαν Γιούρισιτς, οι Πειραιώτες προχώρησασν στην ένταξη δύο ακόμη αξιόλογων πικτών, οι οποίοι προβλέπεται να προσφέρουν σημαντικές υπήρεσίες στον Ολυμπαικό στην διάρκεια της επόμενης σεζόν.

Ο λόγος για τον Σλοβένο ακραίο Γερνέι Ποτότσνικ, ο οποίος φέτος πραγματοποίησ εεκπληκτική χρονιά φορώντα ςτηφανέλα του Παμβοχαίκού και τον 24χρονο πασαδορο Θάνο Μαρουλή, που αποκτήθηκε από την Λαμία.

Αμφότεροι φέρονται να έχουν υπογράψει προσύμφωνα συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και η ανακοίνωσή τους αποτελεί θέμα ημερών.

Ο πρώτος προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησ εη αποχώρηση του Μάρεκ Νοβότνι, ενώ ο Μαρουλής αναμένετια να πλαισιώσει τον Γιούρι Φιλίποφ στη θέση του πασαδόρου και να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον νέο τενχικό του Θρύλου Δημήτρη Καζάζη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ