2012-06-20 00:28:53
Φωτογραφία για Euro:Ισπανία-Γαλλία στα προημιτελικά
Νοκ άουτ αλλά με  νίκη η Σουηδία, 2-0 την Γαλλία

Η αποκλεισμένη Σουηδία επικράτησε της Γαλλίας με 2-0, αλλά οι “τρικολόρ” -σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα του ομίλου- προκρίθηκαν ως δεύτεροι στα προημιτελικά του Euro. Αποχαιρέτησαν την διοργάνωση, κάνοντας την πρώτη τους νίκη οι Σουηδοί. Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα του Μπλαν, θα παίξει με Ισπανία στα προημιτελικά.

Οι Σουηδοί πήραν την μοναδική τους νίκη απέναντι στους Γάλλους με ένα υπέροχο τέρμα του Ιμπραΐμοβιτς στο 54΄ και με μία προβολή από κοντά του Λάρσον στο 90΄.

Ωστόσο, αυτή η ήττα δεν στοίχησε την πρόκριση στην Γαλλία που πέρασε ως δεύτερη από τον τέταρτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στην φάση των προημιτελικών!

Στον προημιτελικό με τους Ίβηρες, ο Λοράν Μπλαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φιλίπ Μεξές, ο οποίος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα κόντρα στους Σουηδούς.

Οι συνθέσεις:

Σουηδία (Χάμρεν): Ίσακσον, Μέλμπεργκ, Γκράνκβιστ, Μ. Όλσον, Γ. Όλσον, Λάρσον, Σβένσον (78’ Χόλμεν), Κάλστρομ, Μπαϊράμι (46’ Βίλχεμσον), Ιμπραΐμοβιτς, Τοϊβόνεν (78’ Βέρνμπλουμ).

Γαλλία (Μπλαν): Γιορίς, Ντεμπισί, Ραμί, Μεξές, Κλισί, Ριμπερί, Νασρί (77’ Μενέζ), Εμβιλά (83’ Ζιρού), Α. Ντιαρά, Μπεν Αρφά (59’ Μαλουντά), Μπενζεμά.
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ