2012-06-20 16:28:54
Φωτογραφία για «Μπορεί να ανακάμψει ο Button»
Σημαντικό έδαφος στην κούρσα του Πρωταθλήματος έχει χάσει ο Jenson Button καθώς ο απολογισμός του στους τέσσερις τελευταίους αγώνες είναι μόλις 2 βαθμοί.

Ο Βρετανός πιλότος έχει συλλέξει μέχρι στιγμής 45 βαθμούς στα 7 Grand Prix που έχουν διεξαχθεί και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση 43 βαθμών από τον πρωτοπόρο και ομόσταβλό του, Lewis Hamilton.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Πρωταθλητής του 2009 κυρίως με την πρόσφυση, ο τεχνικός διευθυντής της McLaren, Sam Michael πιστεύει ότι μπορεί να ανακάμψει.

«Ένα από τα πράγματα που συνειδητοποιείς συνεργαζόμενος με τον Jenson είναι πως ξέρει να χειρίζεται την πίεση και να μη δείχνει καν προβληματισμένος. Ακόμα και τώρα, που του ασκείται πίεση, αυτό δεν είναι έκδηλο στο πρόσωπο του. Έτσι ήταν πάντα, είτε κέρδιζε, είτε είχε προβλήματα. Έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και δεν ανακηρύχθηκε τυχαία Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Παραμένει στο παιχνίδι και το ξέρει», δήλωσε ο Michael στο Sky Sports.

«Αυτόν τον τίτλο θα τον κερδίσει η σταθερότητα. Μπορεί ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής να έχει μάλιστα μόνο μία ή δύο νίκες. Ίσως λοιπόν να μη χρειαστεί καν να κερδίσει ξανά! Δεν είναι όπως άλλες χρονιές που χρειαζόσουν 5 ή 6 νίκες. Το σημαντικό είναι να μην έχεις εγκαταλείψεις», πρόσθεσε.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ