2012-06-20 16:38:07
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟ «ΟΧΙ» ΓΙΑ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΛΛΑ...
Ο Εβερτον είναι, φέρεται να είναι από τις βασικές επιλογές του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το κέντρο της άμυνας και την αντικατάσταση του Ολοφ Μέλμπεργκ, εφόσον αυτή χρειαστεί.

Ο Ζαρντίμ γνωρίζει καλά τον Βραζιλιάνο αμυντικό από την κοινή τους θητεία στην Μπράγκα και έχει ήδη ξεκινήσει ανιχνευτικές συζητήσεις για το κατά πόσον η πορτογαλική ομάδα είναι θετική στην πώληση του παίκτη στον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώνει με χθεσινό της ρεπορτάζ η «O Jogo», αναφέροντας πως ο Ζαρντίμ έχει προσεγγίσει την πρώην του ομάδα, εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, όμως, οι Πορτογάλοι περιμένουν επίσημη πρόταση για να συζητήσουν σε άλλη βάση «Με υπόδειξη του Ζαρντίμ ο πρωταθλητής έχει προσεγγίσει την Μπράγκα για τον κεντρικό αμυντικό Εβερτον. Για τον Εβερτον, βεβαίως, η προσέγγιση απορρίφθηκε. Είναι λογικές διαδικασίες, αλλά μέχρι στιγμής βρίσκονται στο επίπεδο του ενδιαφέροντος και από την Μπράγκα λένε πως για κανέναν δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ