2012-06-20 17:10:10
Φωτογραφία για «ΒΛΕΠΕΙ» ΚΑΙ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Το όνομα του Χιλιανού επιτελικού χαφ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας Ματίας Φερνάντεζ προστέθηκε στην μακροσκελή μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής

Τις τελευταίες ημέρες οι ερυθρόλευκοι έχουν επικεντρωθεί στην θέση του επιτελικού μέσου και εκτός των περιπτώσεων των Πάμπλο Αιμάρ και Κριστιάν Τσάβες, έχουν ...τσεκάρει και την περίπτωση του Ματίας Φερνάντεζ.

Ο 26χρονος επιτελικός χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ έως και το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που είναι πιθανό να διευκολύνει το έργο των ανθρώπων του Ολυμπιακού, εφόσον κάνουν την κίνηση να τον αποκτήσουν.

Στην Σπόρτινγκ ο παίκτης αγωνίζεται από το 2009, με προηγούμενο σταθμό της ποδοσφακιρικής του διαδρομής, την Βιγιαρεάλ, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για μία τριετία (2006-2009). Διαθέτει τρομερή έφεση στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ διακρίνεται και για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα.

Για τον Φερρνάντεζ, έχει αποκτήσει πολύ καλή άποψη ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στα πορτογαλικά γήπεδα.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ