2012-06-20 17:24:05
Φωτογραφία για Τις μεγαλύτερες, να τις ακούς!
Το να νιώσεις την απόλυτη σεξουαλική ευχαρίστηση και να μπορέσεις να ζεις κάθε φορά το τον έρωτα στο maximum, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, που μπορεί να συμβεί.

Σε μια απλή κουβέντα με μια κυρία, που είναι παντρεμένη για περισσότερο από 50 χρόνια και τελικά εξελίχτηκε σε συνέντευξη για το BeU.com.cy, μας ανέφερε τι ακριβώς χρειάζεται ένα γάμος ή σχέση για να διατηρεί τη σεξουαλική ενέργεια αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

Έτσι λοιπόν η λαλίστατη, κατά τα άλλα, κα Νατάσα μας ανέφερε ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι βασικό και αυτό είναι η αναζήτηση της ευχαρίστησης και της σεξουαλικής ηδονής.

Όπως μας ανάφερε η ίδια δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό από την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Ο σύντροφος της είναι ένα άνθρωπος, που της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτό ισχύει και προς αυτόν. Αυτό γίνεται αυτόματα, λόγο της ειλικρίνειας και της καλής επικοινωνίας, που έχουν.


Εξίσου σημαντικό, όπως μας ανέφερε είναι το γεγονός ότι η γυναίκα κατέχει την κυριαρχία και την ζωτική ενέργεια, μέσα σε ένα σπίτι. Αυτή είναι η αλήθεια πρέπει να το παραδεχτούμε. Εκείνη είναι που κάνει τη διαχείριση εξ’ ολοκλήρου σε όλα τα πράγματα και καταστάσεις.

Σύμφωνα με τις δυο παραπάνω θέσεις, κατά τα λεγόμενα της, μπορείτε να σκεφτείτε ότι, η γυναίκα έχει και την πρωτοβουλία ακόμα και στο κρεβάτι, αλλά δεν την αφήνουν να το εκφράσει διάφορα κοινωνικά κλισέ.

Αυτό που θέλει να δει ένας άντρας, στη σύντροφο του, είναι η τσαχπινιά και να δείξει ότι είναι ένα άτακτο θηλυκό. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί ένας άντρας, πάντα αρέσκετε να βλέπει και να ποθεί μια γυναίκα ελευθέρων ηθών; Γιατί πολύ απλά είναι απελευθερωμένη και μπορεί να κάνει πράξη οποιαδήποτε επιθυμία της.

Η συμβουλή της: κλείστε του τα μάτια και περιορίστε του, τις κινήσεις με κάποιο τρόπο. Αναλάβετε όλες τις πρωτοβουλίες και κάντε τον έρμαιο των επιθυμιών σας. Χρησιμοποιήστε ένα φτερό, ή ένα καθαρό πινέλο από το νεσεσέρ σας, για να χαιδέψετε τις κρυφές περιοχές. Έτσι θα τον κάνετε να ουρλιάζει από ηδονή και ευχαρίστησή. Ένας άντρας πάντα κρύβει στο χαρακτήρα του μια τέτοια επιθυμία, δηλαδή να νιώσει τη σύντροφο του, ότι παίρνει πρωτοβουλίες και μπορείς να της αφεθεί για να βιώσει την ηδονή.

Επίσης μπορείτε να κάνετε και το εξής: Στη διαδικασία, των προκαταρκτικών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο λάδι και να του κάνετε ελαφρύ μασάζ με το στήθος σας. Ξαπλώστε πάνω του και ακουμπήστε τα στήθη σας πιέστε ελαφριά όλη την επιφάνεια της πλάτης, αλλά του μπροστινού μέρους του σώματος. Θα τον κάνει να πετάξει.

Ξεχάστε πλέον ότι είστε η κύρια, που έχει το σπίτι της καθαρό, και χαίρει την εκτίμηση της κοινωνίας και όλα τα καθώς πρέπει. Την ώρα, που είστε με τον σύντροφο σας στο κρεβάτι, απλά χρειάζεται να γίνεται "κακό κορίτσι". Πιστέψτε με, δεν θα έχει μάτια για άλλη γυναίκα και αυτό είναι κάτι, που θα τον ανάβει ακόμα και τις ώρες, που δεν είναι μαζί σας.

Ένας άντρας πάντα αγαπάει της καμπύλες και τα πιασίματα σε μια γυναίκα. όπως ανάφερε χαρακτηριστικά: Γυναίκα χωρίς πιασίματα, δρόμος χωρίς σήματα! Απλά χρειάζεται να είστε σε κανονικό βάρος και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Εσείς πιστεύετε ότι αυτή η γυναίκα, μπορεί να έχει άδικο, για τα λεγόμενα της; Μπορείτε να δοκιμάσετε και να δείτε. Περιττό να σας πούμε οτι ακούγαμε έκπληκτες όλα αυτά, που μας έλεγε, αλλά νομίζουμε οτι είναι η πραγματικότητα.

Το συμπέρασμα μας είναι τόσο ή γυναίκα όσο και ο άντρας, έχει ανάγκες, που όταν φτάνουν στο κρεβάτι τους, εκεί δεν χωράνε κοινωνικά πρότυπα και στάτους. Είναι στιγμές για την απόλυτη επικοινωνία και το δέσιμο του ζευγαριού, αρκεί να υπάρχει σεβασμός και ειλικρίνεια και από τους δύο.
beu.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ