2012-06-21 00:40:43
Φωτογραφία για «Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ»
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ αισιόδοξοι, πιστεύουν πολύ στο νέο προπονητή της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ και θεωρούν ότι με τις μεταγραφές που θα εισηγηθεί θα δώσει λύσεις παντού και θα ισχυροποιηθεί η ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr".

Αναλυτικά:

Κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο δικαιωμένοι νιώθουν στον Ολυμπιακό για την επιλογή τους να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πάνω απ' όλα διαπιστώνουν ότι πρόκειται για έναν προπονητή με βαθύτατες ποδοσφαιρικές γνώσεις. Εναν τεχνικό που την ψάχνει και που όπως λένε στο λιμάνι, θα δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως σε όλες τις επαφές με τον Πορτογάλο στον Ολυμπιακό έχουν διαπιστώσει πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που έχει αναλάβει και ότι έχει δει τον Ολυμπιακό σαν το μεγάλο στοίχημα της ζωής του. Αυτό, βέβαια, δεν το έκρυψε ούτε ο ίδιος ο Ζαρντίμ, τη μέρα που παρουσιάστηκε.


Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που τους έχει εντυπωσιάσει είναι οι γνώσεις για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ξέρει τι γίνεται γενικώς, ποιοι παίκτες θα μπορούσαν να βοηθήσουν, ποιους θα μπορούσε να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός.

Ολα αυτά μαζί έχουν άνθρωπος της ομάδας του Πειραιά να λέει: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Ο Ζαρντίμ θα δώσει καλές λύσεις παντού. Είμαι πεπεισμένος ότι οι κινήσεις που θα κάνει και οι μεταγραφές που θα εισηγηθεί, θα ισχυροποιήσουν την ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμα για ονόματα. Υπομονή χρειάζεται και ο κόσμος θα δει ότι ο Ζαρντίμ κάνει καλές κινήσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι θέλουν νας μας πούν;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι θέλουν νας μας πούν;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ