2012-06-22 09:37:24
Φωτογραφία για ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΥΣΤΟΔΙΟ ΚΑΙ ΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΑΓΚΑ
Στην πορτογαλική αγορά έχει στρέψει το… ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να εξετάζει τις περιπτώσεις των Κάστρο Κουστόδιο και Ροντρίγκο Λίμα από την Μπράγκα.

Από την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τα ονόματα ποδοσφαιριστών από την Πορτογαλία που εμπλέκονται με τους ερυθρόλευκους έχουν κάνει... παρέλαση, μια και καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολλές περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί ή ενδιαφέρουν τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας.

Η ερυθρόλευκη λίστα περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις, αλλά και για όλα τα… βαλάντια, από νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, έως και έμπειρους ποδοσφαιριστές με δυνατό «όνομα» στην Ευρώπη. Βέβαια, σημαντικό… μερίδιο στη λίστα καταλαμβάνουν περιπτώσεις παικτών που προέρχονται από ομάδες στις οποίες έχει δουλέψει στο παρελθόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και κατ’ επέκταση γνωρίζει καλύτερα. Σε αυτή την λογική ανήκουν και οι Κουστόδιο και Ρικάρντο Λίμα της Μπράγκα, οι οποίοι φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, υπό προϋποθέσεις.


Συμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Κάστρο Κουστόδιο είναι ο παίκτης που ηγήθηκε των προσπαθειών της Μπράγκα, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μέσω των εμφανίσεων του κέρδισε μία θέση στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας στο Euro 2012 που γίνεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Η τιμή του δεν θεωρείται απαγορευτική για τον Ολυμπιακό, καθώς κοστολογείται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού από τον άξονα.

Όσον αφορά στον έτερο… εκπρόσωπο της Μπράγκα, Ρικάρντο Λίμα, αναμένεται να εξεταστεί από τους ερυθρόλευκους σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, σύμφωνα τα όσα αναφέρει ο «Γαύρος». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θεωρείται εξαιρετική επιλογή, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με 20 τέρματα, μαζί με τον Καρντόσο της Μπενφίκα.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μέχρι στιγμής ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει δώσει καμία λίστα στη διοίκηση της ομάδας, αφού όπως είχε τονίσει στο ραντεβού που είχε προ ημερών με τον Γιάννη Βρέντζο, προτεραιότητά του είναι να γνωρίσει πολύ καλά το υλικό που έχουν ήδη οι ερυθρόλευκοι, ούτως ώστε να διαπιστώσει που υπάρχουν κενά, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ