2012-06-24 12:30:05
Φωτογραφία για Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ... «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» ΤΟΝ ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ!
Μακριά από τους πάγκους θα μείνει την ερχόμενη χρονιά ο Γιόνας Καζλάουσκας για να... γεμίσει τις "μπαταρίες" του, έπειτα από μία κοπιαστική σεζόν στο "τιμόνι" της ΤΣΣΚΑ, η οποία δεν εξελίχθηκε όπως θα επιθυμούσε ο έμπειρος τεχνικός Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να σάρωσε τα πάντα φέτος αλλά ο Ολυμπιακός δεν την άφησε να πάρει... την Ευρωλίγκα! Ο μεγάλος στόχος της "ομάδας του στρατού" την αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, ωστόσο, ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν κατάφερε να την οδηγήσει μεχρι εκεί και παρά το ότι έφτασε πολύ κοντά έπεσε πάνω στον... Θρύλο!

Ετσι, η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ αποφάσισε να τον απομακρύνει από τον πάγκο της ομάδας και παρόλο που η χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη γι' αυτόν, δέχθηκε αρκετές προτάσεις για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, με την πιο ενδιαφέρουσα και άκρως δελεαστική, εκείνη της Ούνιξ Καζάν...

Ωστόσο, ο Λιθουανός προπονητής αποφάσισε ότι την προσεχή σεζόν θα ξεκουραστεί. Ετσι, η νέα χρονιά δεν θα τον βρει σε κάποιον πάγκο ομάδας, αλλά... στο σπίτι του να χαλαρώνει!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ