2012-06-25 10:46:47
Φωτογραφία για ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΤΟΡΟΣΙΔΗ...
Στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης, ωστόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι έτοιμος να του προτείνει νέο συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βέρντερ Βρέμης και Στουτγκάρδη να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ» τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σκέφτεται να τον καλέσει για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

Βέβαια, η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν αποτελεί… εμπόδιο στα πλάνα του Βασίλη Τοροσίδη για το εξωτερικό, καθώς σε περίπτωση που έρθει πρόταση για την παραχώρησή του, οι ερυθρόλευκοι είναι πρόθυμοι να την συζητήσουν και να σεβαστούν την πρόθεση του αρχηγού της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ