2012-06-25 10:57:16
Φωτογραφία για Θέλει σαν τρελός να μείνει ο Κουίνσι!
Απέρριψε εκατομμύρια ευρώ, πρότεινε από μόνος του μείωση στις αποδοχές του και ζήτησε να μείνει στον Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον... πιστό Κουίνσι! Διαβάστε αναλυτικά.

Μπορεί να πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό μόλις το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο Κουίνσι έχει δεθεί με το "τριφύλλι" και κάνει τα πάντα για να μην το αποχωριστεί και να συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας.

Ο Γκανέζος άσος, δείχνει με πράξεις την πίστη του στους "πρασίνους", αφού κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να δέσει άγκυρα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πράσινη", ο Κουίνσι μετέφερε μέσω του μάνατζέρ του στην Αλ Σαντ (ομάδα που ανήκει) πως θέλει να παραμείνει δανεικός στην ομάδα της Αθήνας.

Ο Γκανέζος πρότεινε στην Αλ Σαντ να του γίνει επέκταση συμβολαίου (λήγει το επόμενο καλοκαίρι το υπάρχον) προκειμένου να ανανεωθεί ο δανεισμός του στο "τριφύλλι", όμως η ομάδα του Κατάρ ζητά όλα τα χρήματα από τον Παναθηναϊκό.


Την περασμένη σεζόν, οι "πράσινοι" έδιναν το 50% του συμβολαίου του Κουίνσι, ενώ φέτος η Αλ Σαντ ζητά ολόκληρο το 1.000.000 ευρώ για τον Γκανέζο.

Γνωρίζοντας πως τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πληρώσει ένα τέτοιο συμβόλαιο, ο Κουίνσι πρότεινε από μόνος του να του γίνει μείωση αποδοχών κατά 300.000 ευρώ και να λαμβάνει λοιπόν 700.000 ευρώ.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που η Αλ Σαντ έχει ενημερώσει πως υπήρχε από ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας, όμως ο Κουίνσι ούτε που θέλησε να την ακούσει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ