2012-06-25 23:31:10
Φωτογραφία για Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 26/6
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Η δουλειά σας απαιτεί μεγάλη ευθύνη και προσφορά από την πλευρά σας. Αυτό κάπως σας βαραίνει και σας καταπιέζει αλλά τελικά θα δείτε ότι, αν το πιάσετε από την καλή του πλευρά, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. Ο Καρκίνος είναι συνέχεια δίπλα σας και είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον σας δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτική χημεία με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό μπορεί να βγει στην επιφάνεια και από εκεί και πέρα να μην κρατηθούν τα προσχήματα. Έχετε γενικά ευκαιρίες που, αν θέλετε μπορεί να τις κάνετε πραγματικότητα. Η ζωή σας είναι δική σας και κανένας δεν μπορεί να σας επηρεάσει η να σας ανατρέψει το αποτέλεσμα. Ο Ιχθύς είναι δίπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντάσεις, νεύρα και πολλά πρακτικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν και κυρίως για την υπόθεση ενός ακινήτου ή μέσα στην οικογένεια σας από την διαφωνία με ένα πρόσωπο. Συγκρατηθείτε θα περάσει η ημέρα και εσείς θα είστε ποιο δυνατοί, εάν τα καταφέρετε. Η δράση μερικές φορές σας λείπει και τώρα σας παρουσιάζεται, όμως θα ανταποκριθείτε κάτω από πίεση στις απαιτήσεις των συνθηκών.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπερβολική δραστηριότητα αλλά και πολλές μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές και γενικά όλων των ειδών οι επικοινωνίες. Το πρόβλημα με ένα αμάξι ευτυχώς θα λυθεί εύκολα. Η ψυχολογική ίσως πίεση από την πλευρά ενός Παρθένου σίγουρα θα σας αναστατώσει αλλά θα δείτε ότι είναι για καλό σας.

ΛΕΩΝ

Υπερβολική ένταση και δράση για τα θέματα των οικονομικών σας. Θα ανακαλύψετε ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα σε μια υπόθεση που σας απασχολεί. Η συνεργασία με έναν Ιχθύ μπορεί να περάσει μια κρίση και τα πνεύματα να οξυνθούν. Ίσως μάθετε και κάτι που είχαν πει εις βάρος σας και αυτό να σας ενοχλήσει. Να σκέφτεστε ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν χάνετε την δύναμή σας από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυναμώνετε αλλά με έναν υπερβολικό και ίσως άτσαλο τρόπο. Όλα θα σας ενοχλούν, θα θέλετε να κόψετε τη φορά και ίσως φανείτε στους γύρω σας επιθετικοί. Καμιά φορά χρειάζεται και αυτό για να επιβιώσετε αλλά και να ακουστεί και ο λόγος σας περισσότερο. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο θα βρεθείτε προ τελικών ξεκαθαρισμάτων με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας.

ΖΥΓΟΣ

Είσαστε κατά κάποιο τρόπο εφησυχασμένοι γιατί η τύχη έχει αρχίσει και δουλεύει πλέον υπέρ σας. Η σχέση σας με έναν Παρθένο μπορεί να οξυνθεί και από εκεί που είσαστε στην αδράνεια ξαφνικά να βρεθείτε υπό το καθεστώς της ξαφνικής επίθεσης. Αλλά εσείς τα καταφέρνετε πλέον και έχετε πατήσει στα πόδια σας για τα καλά. Η παρουσία ενός Καρκίνου είναι καταλυτική για την ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγωνίζεστε να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν και θα το καταφέρετε. Ίσως ασκήσετε λίγο πίεση παραπάνω από την κανονική αλλά τελικά μπορεί και να χρειάζεται γιατί είναι σαν να κάνετε μια νέα αρχή. Η ζωή σας περιμένει, αρκεί εσείς να είστε έτοιμοι να ζήσετε και να ξεχάσετε το παρελθόν. Η σχέση σας με έναν Ιχθύ ή με ένα άτομο που βλέπεστε -υποτίθεται φιλικά- θα πάρει σάρκα και οστά. Τολμήστε να είστε ο εαυτός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένταση και πολύ δουλειά θα είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία της ημέρα. Ίσως να νοιώσετε ότι πελαγώνετε από τις υπερβολικές υποχρεώσεις. Μην αναζητάτε την τελειότητα για να πράξετε. Τα θέματα με την οικογένεια μπορεί να σας είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε αλλά χρειάζεται να βρείτε λύση γιατί είναι αναγκαίο για την εξέλιξη σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο σας ζορίζει αλλά, αν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ξεκινήσεις τις διαπραγματεύσεις με συνεργάτες σας. Θέλετε να τα βρείτε κάπου στην μέση και να μοιραστεί το αποτέλεσμα και στις δυο πλευρές για αυτό μπορεί να νοιώσετε ότι δεν ξέρετε προς τα πού να γείρετε. Ο συναισθηματικός σας κόσμος έχει βγει όλος στην επιφάνεια και αυτό σας δίνει μια άλλη διάσταση. Ο χώρος της δουλειάς σας είναι λίγος οικογενειακός και αυτό σας αρέσει γιατί νοιώθετε ασφάλεια. Η ανάμνηση ενός Καρκίνου ή Σκορπιού σας βασανίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτιμάτε να συνεργαστείτε με όλους όσους έχετε οικονομική συναλλαγή, παρά να πάτε εκεί και να είστε εριστικοί και θυμωμένοι. Σίγουρα, αυτό σας ευνοεί περισσότερο και για αυτό θα λύσετε μια και έξω τις υποθέσεις σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο σας βάζει να σκεφτείτε κάπως διαφορετικά. Η συναισθηματική ανασφάλεια που σας βγαίνει σας θυμίζει τον κρυμμένο σας εαυτό και τις ανάγκες του. Μερικές φορές ξεχνάτε τελείως αυτή σας την εικόνα και τώρα που βγαίνει σας ενοχλεί κάπως. Ο Δίδυμος σας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Νέα γνωριμία με Αιγόκερω.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθείτε να είσαστε με το μέρος των άλλων και στην προσπάθειά σας αυτή χάνετε μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Χρειάζεται από την πλευρά σας να κρατήσετε όσο μπορείτε την δική σας ταυτότητα. Οικονομικές συνεργασίες σας πιέζουν για δράση και για προσφορά προς τους τρίτους.

www.astrology.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ