2012-06-25 23:54:30
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Στον Ολυμπιακό σκέφτονται πολύ σοβαρά τις τελευταίες ημέρες να προχωρήσουν σε αύξηση των τμημάτων υποδομής τους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Αυτήν την στιγμή οι ερυθρόλευκοι έχουν συνολικά στην ακαδημία τους έξι τμήματα τα Κ10, Κ13, Κ14, Κ15, Κ17 και Κ20 και υπάρχουν οι σκέψεις να γίνουν παραπάνω οι ομάδες και δεν αποκλείεται, λοιπόν, να επανέλθει και πάλι η ομάδα Κ12 όπως υπήρχε πριν από δύο χρόνια με προπονητή τον Μιχάλη Τσέλιο, ενώ είχε αναλάβει και ο Φώτης Παπαπαναγής.

Σε περίπτωση που προχωρήσουν σε υλοποίηση των σκέψεών τους οι ερυθρόλευκοι, τότε όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και πρόσληψη και άλλου προπονητή προκειμένου να αναλάβει την καινούργια ομάδα. Να σημειωθεί όμως πως κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο και απλά υπάρχει σαν σκέψη, αν και είναι κάτι το οποίο υποστηρίζει και ο επικεφαλής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, οπότε συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωση αυτή, δηλαδή να δημιουργηθούν καινούργια τμήματα στην ακαδημία των ερυθρόλευκων.

Πάντως όπως και να έχει δεν αποκλείεται να προσληφθεί ένας δεύτερος γυμναστής, εκτός του Θανάση Ρωσσίδη, και πιθανότατα θα είναι Γερμανός μετά από εισήγηση του Μπερντ Στορκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ