2012-06-26 04:23:28
Φωτογραφία για Shakira: Η hot λατίνα θα γίνει μανούλα;
Προπόνηση για.. γονείς κάνουν η διάσημη τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής σύντροφός της!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από την εγκυμοσύνη της διάσημης Κολομβιανής τραγουδίστριας Shakira. H σέξι λατίνα, η οποία διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με τον κατά δέκα χρόνια νεότερό της, Gerard Pique, αστέρι της Barcelona και της Εθνικής Ισπανίας,σύμφωνα με τον μπαμπά της, William Mebarak, περιμένει το πρώτο της παιδί έχοντας γεμίσει ευτυχία την οικογένειά της.

Ο κύριος Mebarak σε συνέντευξή του στο «The Other Vision» άφησε να εννοηθεί ότι η διάσημη κόρη του είναι έγκυος. Δεν παρέλειψε φυσικά να πει πόσο περήφανος είναι για την πορεία της καριέρας της αλλά και πόσο χαρούμενος είναι που υπάρχει στη ζωή της ένα τόσο καλό παιδί όσο ο Pique. Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος μπήκε... στο ψητό και ρώτησε αυτό που όλοι περίμεναν από την αρχή της συνέντευξης, εκείνος έκανε μία παύση και χαμογελώντας είπε: « Ελπίζουμε τα νέα να γίνουν σύντομα... επίσημα»!


Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, η Κολομβιανή star επισκέφθηκε πρόσφατα ένα ινστιτούτο ομορφιάς και έκανε ερωτήσεις για το αν κάποια από όλες αυτές τις περιποιήσεις είναι ικανή να βλάψει μία έγκυο γυναίκα.

Αυτή τη στιγμή η Shakira, βρίσκεται στην Πολωνία για να στηρίξει την προσπάθεια του καλού της και τηςΕθνικής Ισπανίας στο Euro 2012, κλέβοντας φυσικά την παράσταση κάθε φορά που σκάει μύτη στο γήπεδο! Της προτείνουμε αν όντως είναι έγκυος, να το πει με τρόπο στο Gerard γιατί είναι και μικρό παιδί!

Με το καλό...!
queen.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ