2012-06-26 08:32:27
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ 12:00 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
Συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα έχει σήμερα το μεσημέρι (12:00) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σημαντικό θέμα στην συζήτηση των τριών ανδρών θα είναι φυσικά τα μεταγραφικά. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν τις εισηγήσεις του Πορτογάλου προπονητή, προκειμένου να σχεδιαστούν οι επόμενες κινήσεις τους στο μεταγραφικό… παζάρι του καλοκαιριού και να ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές με τους υποψήφιους «στόχους».

Παράλληλα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα μεταβεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη από νωρίς το πρωί της Τρίτης, όπου θα έχει συνάντηση με όλους τους συνεργάτες του, προκειμένου να γίνει ο προγραμματισμός για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο νέος τεχνικός τωννταμπλούχων Ελλάδας θα έχει συνάντηση με τους Κούλη Δουρέκα, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη, ώστε να μάθει από… πρώτο χέρι το πρόγραμμα που είχαν λάβει οι ποδοσφαιριστές για τις διακοπές τους, αλλά και το πλάνο πάνω στο οποίο είχε δουλέψει η ομάδα την προηγούμενη σεζόν.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα καταρτίσει το πρόγραμμα πάνω στο οποίο θα δουλέψουν οι ερυθρόλευκοι κατά την παραμονή της ομάδας στην Αυστρία, όπου θα ξεκινήσει το χτίσιμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ