2012-06-26 10:51:13
Φωτογραφία για Ο 83 χρονος, ψαλιδισμένος από αρμοδιότητες πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα μας εκπροσωπήσει στην σημαντικότερη για τα Ελληνικά συμφέροντα, σύνοδο κορυφής!!
Η παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια στην σημαντικότερη για τα ελληνικά συμφέροντα σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών φανταζόμαστε ότι θα είναι απλά ...τυπική. Έτσι επί της ουσίας η Ελλάδα σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της θα είναι απούσα. Βέβαια γι αυτό δεν φταίει ο ψαλιδισμένος από αρμοδιότητες εξουσίας βάσει συντάγματος 83 χρονος Έλληνας πρόεδρος, ούτε βέβαια ό πρωθυπουργός της χώρας μας Αντώνης Σαμαράς. Φταίει όμως ότι τόσα χρόνια από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου υπήρχε η λογική στα κομματα ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να είναι μια διακοσμητική θέση για εορτές και λαικές πανηγύρεις και ότι αυτή τη θέση θα πρέπει να την καταλαμβανουν ex officio  κάποια πολιτικά πρόσωπα ως ένδειξη τιμής για το τέλος της πολιτικής τους καριέρας.

Μετά την αποκάλυψη όμως, ότι σε συνόδους κορυφής, μόνο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό, η παραπάνω λογική πρέπει να αλλάξει από την επόμενη κιόλας εκλογή προέδρου η οποία εκλογή θα πρέπει να γίνει μέσω της λαικής ψήφου ώστε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι όσο γίνεται πιο πολιτικά ισχυρός! 
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ