2012-06-26 11:12:07
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό για ξεσκαρτάρισμα και μεταγραφές Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και πιάνει δουλειά μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του.

Αρχικά θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα του υπάρχοντος υλικού ώστε η επιθυμία του Ζαρντίμ για ένα ρόστερ 27-28 παικτών στην προετοιμασία να μπορέσει να είναι εφικτή. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν επαφές για την απόκτηση ποδοσφαιριστών στις θέσεις που θα κριθεί ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης, όπως είναι αυτές στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή, ενώ θα συζητηθούν και ναλλακτικές για παίκτες που ενδεχομένως θα χρειαστούν εφόσον υπάρξουν πωλήσεις βασικών (π.χ. Τοροσίδης, Τζιμπούρ).

Για την άμυνα αναμένεται πρώτα να ξεκαθαρίσει 100% τι θα κάνει ο Μέλμπεργκ, με τους Άλβες, Σερένο, Πόλγκα, Κανού, Μέντες να είναι στη λίστα του Ζαρντίμ για σέντερ μπακ, αλλά υπάρχουν και άλλες προτάσεις που θα εξεταστούν.

Για τη μεσαία γραμμή θα παίξουν ονόματα όπως των Μασάδο, Τσάβες, Κουστόδιο, Βιάνα, Βαντίνιο, Φερνάντεζ, Φάρνερουντ, Τζαμάλ κ.α. Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ τις υποθέσεις του Μασάδο και του Τσάβες, αλλά θα περιμένει τις αποφάσεις του Πορτογάλου.

Ο Ζαρντίμ θα ήθελε να γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ μέχρι τις 6 Ιουλίου που θα φύγει η ομάδα για την Αυστρία, να έχει τους διεθνείς στις 15 Ιουλίου στην προετοιμασία και να έχει σύντομα εκεί και τους νέους παίκτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ