2012-06-26 23:16:16
Φωτογραφία για Φάρνερουντ και Σερένο σε πρώτο πλάνο...
Τα ονόματα του Σουηδού Φάρνερουντ και του Πορτογάλου Σερένο κυριάρχησαν στη συζήτηση ανάμεσα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς Οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού είναι γνωστές εδώ και καιρό. Ενας κεντρικός αμυντικός και ένας επιτελικός χαφ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήρθε την Τρίτη τα ξημερώματα στην Ελλάδα γεμάτος σημειώσεις και πληροφορίες που αφορούν στην κάλυψη των δύο θέσεων. Και αυτές τις σημειώσεις και τις πληροφορίες τις έκανε γνωστές και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος πήγε από το μεσημέρι στο Ρέντη και όταν άρχισαν οι συζητήσεις, έκανε γνωστές τις προθέσεις του για δύο ονόματα που παίζουν εδώ και περίπου μία εβδομάδα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Πρόκειται για εκείνο του μεσοεπιθετικού της Γιουνγκ Μπόις, Αλεξάντερ Φάρνερουντ και του κεντρικού αμυντικού της Πόρτο, Ενρίκε Σερένο.

Η συζήτηση περιελάμβανε κουβέντα και για άλλους παίκτες και γενικώς για διάφορα θέματα
. Είναι σίγουρο πως θα ξαναγίνει, αφού εκκρεμεί μια συνάντηση του Ζαρντίμ και με όλους όσοι ασχολούνται με το σκάουτινγκ, προκειμένου να ενημερωθεί πιο αναλυτικά και για το ταξίδι του Δημήτρη Μπαρμπαλιά (παρεμπιπτόντως ο σκάουτερ του Ολυμπιακού έχασε τη μητέρα του και όλοι στον Ολυμπιακού του μετέφεραν τα συλληπητήριά τους) στην Αργεντινή.

Ο 38χρονος νέος τεχνικός του Θρύλου στην συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο της διοίκησης των Πειραιωτών πως σε πρώτο στάδιο επιθυμεί ο Ολυμπιακός να κινηθεί τόσο για την απόκτηση του 28χρονου (1/5/1984) Σουηδού μέσου, Αλεξάντερ Φάρνερουντ, ο οποίος αγωνίζεται στην ελβετική Γιανγκ Μπόις, όσο και για τον 27χρονο (18/5/1985) Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, Ενρίκε Σερένο.

Λογικά τις επόμενες μέρες θα αναλυθούν και άλλα θέματα, ενώ μπορεί να προκύψουν και άλλα ζητήματα. Σε μεταγραφική περίοδο, άλλωστε βρισκόμαστε και τα πάντα μπορεί να ανατραπούν από μέρα σε μέρα.

Παρακολουθείστε στα παρακάτω videos επιλεγμένα στιγμιότυπα με τους δύο παίκτες

 http://www.katimagiko.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ