2021-11-22 15:00:40
Μαθηματικά: Αρχικά, λύνουμε το 4ο πρόβλημα, στη σελίδα 14 του Τ.Ε.. Έπειτα, με τη βοήθεια της "Διερεύνησης" (σελίδα 53 - Β.Μ.) και της προηγούμενης ανάρτησης, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο του 23ου κεφαλαίου (σελίδα 54 - Β.Μ.), προτού λύσουμε τις ασκήσεις 1, 2 και το πρόβλημα 2, στη σελίδα 15 του Τ.Ε..
Γλώσσα: Αρχικά, με τη βοήθεια του λίμερικ που φτιάξαμε στην τάξη εμπνεόμενοι από τα αντίστοιχα του Γ. Σεφέρη (σελίδα 79 - Β.Μ.) και με τη συμβολή της αντίστοιχης ανάρτησης, φτιάχνουμε ένα δικό μας που να έχει σχέση με μια χώρα του κόσμου. Ακόμη, σε μια καθαρή κόλλα χαρτί, φέρνουμε περιληπτικές πληροφορίες για έναν αυτόχθονα λαό του κόσμου (εργασία 3, στη σελίδα 81 του Β.Μ.), ανάλογα με την ήπειρο στην οποία έχει τύχει να ανήκουμε από το μοίρασμα που έγινε στην τάξη. Προσέχουμε να μην ξεπεράσουμε τις 150 με 200 λέξεις και, αν έχουμε τη δυνατότητα, να συμπεριλάβουμε στην περίληψή μας και μια εικόνα.
Φυσική: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τη θεωρία, την παρατήρηση και το συμπέρασμα του ΦΕ12 "Ανανεώσιμες και μη πηγές ενέργειας", στις σελίδες 45 και 46. Μπορούμε να συμβουλευτούμε και την αντίστοιχη ανάρτηση.
klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επενδύει στις σειρές η Cosmote TV
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Λαλά άρπαξε την ευκαιρία και έκανε τη διαφορά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ