Ο δημοφιλής stand up comedian, Λάμπρος Φισφής, φέτος βρίσκεται στην τηλεόραση σε έναν διαφορετικό ρόλο.
Ο ίδιος μίλησε για το πώς του φαίνεται η συμπαρουσίαση στο DWTS και για το πώς αποφορτίζεται από μία δύσκολη μέρα.
Πώς σου φαίνεται ο ρόλος του συμπαρουσιαστή στο σόου;
Μου αρέσει πάρα πολύ η θέση που έχω στο DWTS. Είσαι λίγο έξω από τον χορό και έχεις πιο πολύ το κομμάτι του backstage, του «ελάτε από εδώ να τα ξεχάσουμε όλα και να περάσουμε καλά», θεωρώ πως έχω πάρει το καλύτερο κομμάτι του DWTS. Από εκεί και έπειτα, βλέπουμε, θα μου άρεσε να κάνουμε κάτι με το Star που να έχει ως βάση την κωμωδία. Και έχω βάλει και έναν μεγάλο στόχο: να κάνω στις 6 Ιουνίου τη μεγαλύτερη παράσταση που έχω σχεδιάσει ποτέ. Θα λέγεται «Αυτά είναι» και θα παρουσιαστεί στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου - έναν χώρο για 5.000 θεατές.
Πώς αποφορτίζεσαι συνήθως από μια δύσκολη μέρα;
Γενικά είμαι σπιτόγατος. Δεν θα με δεις με παρέα να πίνω ποτά σε μπαρ. Μετά τα 30 η έξοδος είναι σε ταβέρνα. Να πας με φίλους και να κάνεις πάνω από τα παϊδάκια όλα τα αίσχη που έκανες παλιά στα κλαμπ. Με λίγη ντροπή και περηφάνια ταυτόχρονα να λες στον διπλανό σου «μη με κοιτάς τώρα γιατί θα κάνω αυτό που δεν πρέπει!».
Τι άλλο αλλάζει μετά τα 30;
Τι άλλο αλλάζει; Τα πάντα! Καταρχάς, ο μεταβολισμός. Πριν από τα 30 και μεταλλικές βίδες να φας, δεν παίρνεις γραμμάριο. Μετά ένα σταφύλι δοκιμάζεις και δεν κλείνει το κουμπί του παντελονιού. Επίσης, μετά τα 30 πιστεύω πως δεν κάνεις εύκολα νέους φίλους. Κλείνει ο κύκλος. «Δεν ψάχνουμε άλλον Κώστα, έχουμε Κώστα στην παρέα». Και φυσικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να ακυρώνεις εξόδους γιατί έχεις μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που τις κανόνισες. Α! Και πηγαίνεις συχνά σε γάμους. Επιστρέφοντας στο σπίτι βλέπεις αυτό τον φάκελο, που είναι πιο τρομακτικός και από εκκαθαριστικό λογαριασμό ρεύματος, «πρόσκληση σε γάμο». Και παρότι και οι δύο είναι Αθηναίοι, θα παντρευτούν στο χωριό, που είναι στου διαόλου. Το βάζεις στο GPS και σου λέει «δεν βρέθηκε κανένα αποτέλεσμα». Ύστερα σου δίνουν έναν χάρτη που είναι λες και πας σε κυνήγι θησαυρού. Και το χειρότερο όλων; Πάντα οι φίλοι σου θα επιλέξουν να κάνουν τον γάμο τις ημέρες των διακοπών σου. Άρα, ναι, οι διακοπές μετά τα 30 κινούνται γύρω από γάμους, βαφτίσια και γαμοβαφτίσια - αυτό το τελευταίο είναι το «φεστιβάλ της Ορθοδοξίας», κρατά πέντε ώρες.
Πλησιάζεις τα 40. Μέσα σου πόσο χρόνων νιώθεις;
Η κανονική μου ηλικία είναι 38, έχω όμως ψυχή 80χρονου. Νομίζω ότι γεννήθηκα γέρος. Περιμένω πώς και πώς να γίνω και επίσημα γέρος - να μπορώ να λέω ό,τι θέλω χωρίς να με παρεξηγεί κανείς, να παίρνω τη σύνταξη μου, να κοιμάμαι και να ξυπνάω στον καναπέ. Νομίζω ότι αυτή η ηλικία θα είναι τα χρυσά μου χρόνια. Στην ηλικία που είσαι σήμερα θα έλεγες πως αυτά που θέλησες στη ζωή σου, προσωπικά και επαγγελματικά, τα πέτυχες σε μεγάλο βαθμό; Ναι. Αυτό που είχα σαν όνειρο, να κάνω τον κόσμο να γελάει, νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια το έχω καταφέρει. Και είμαι αρκετά χαρούμενος με αυτό.
Εσένα ποιος σε κάνει συνήθως να γελάς;
Ένας κωμικός, η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, διάφορες καταστάσεις. Γελάω εύκολα. Βέβαια, η αδυναμία μου είναι όταν πέφτει κάποιος κάτω. Αν δω άνθρωπο να γλιστρά -και ξέρω πως αυτό που λέω ακούγεται πολύ κακό-, πρώτα γελάω και μετά ρωτάω «φίλε, είσαι καλά;».
Λένε πως οι περισσότεροι κωμικοί στη ζωή τους είναι βαθιά καταθλιπτικοί άνθρωποι. Βλέπε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς.
Εγώ θα έλεγα πως είμαι και τα δύο. Σίγουρα κουβαλώ μια κατάθλιψη. Εχει τύχει να φύγω από μάζωξη και οι άνθρωποι που ήταν εκείνα πουν «νομίζαμε πως θα καλέσουμε τον Λάμπρο και θα περάσουμε καλά, θα κάνουμε χαβαλέ». Και ο Λάμπρος απλά καθόταν σε μια γωνία και προσπαθούσε να γίνει ένα με τον τοίχο. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το ότι πολλές φορές οι κωμικοί θέλουν να είναι και λίγο παρατηρητές, να βλέπουν τι γίνεται γύρω τους, για να μπορούν να το πάρουν μετά αυτό και να το χρησιμοποιήσουν στη σκηνή.
Πηγή:ΟΚ
Πηγή: TVNEA.COM
tvnea