2012-06-28 16:36:04
Φωτογραφία για Χρήματα από το internet ..συνέχεια
Η κρίση μας έχει αγγίξει, τα πράγματα χειροτερεύουν και όλος ο κόσμος ψάχνει κάποιο τρόπο να βγάλει παραπάνω χρήματα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Έτσι ξεκίνησα και εγώ στις 18 Μαϊου του τρέχοντος έτους , να ψάχνω κάποιο τρόπο να βγάλω χρήματα από το Internet. . Είπα μιας και έχω πρόσβαση σχεδόν όλη μέρα στο διαδίκτυο ..εκτός από την ώρα που είμαι στο αμάξι...γιατί να μην το εκμεταλλευτώ.

Έψαξα και βρήκα την μόδα των ptc sites. Η αλλιώς των σελίδων που σε πληρώνουν για να βλέπεις διαφημίσεις , να συμπληρώνεις εργασίες , να παίρνεις μέρος σε διαδικτυακές έρευνες και πολλά άλλα συμπληρώνοντας το εισόδημα σου. Τα πιο πολλά από αυτά τα site έχουν την λέξη "bux" μέσα στο πλήρες όνομα τους δηλαδή για παράδειγμα , earnbux , backbux κ.ο.κ

- Πως γίνεται η εγγραφή

Η εγγραφή γίνεται πολύ απλά αλλά πρέπει να δώσεις όλα τα στοιχεία σου , ακόμα και την διεύθυνση σου
. Και μιλάμε πραγματικά στοιχεία και όχι κάποιο ψευδώνυμο. Επίσης πρέπει να έχεις και λογαριασμό paypal, payza ο οποίος θα είναι συνδεδεμένος με τον τραπεζικό σου λογαριασμό για να σου στέλνουν η να στέλνεις χρήματα. Η εγγραφή είναι δωρεάν και άμεσα αρχίζεις και κάνεις κλικ σε διαφημίσεις για να κερδίσεις το εξωφρενικό ποσό των 0,001-0,0001 $ ανά διαφήμιση. Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα να κάνεις κάποια συνδρομή για κάποιο διάστημα για να γίνεις premium, gold member και να κερδίζεις περισσότερα από τις διαφημίσεις.

- Ωράια γράφτηκα , μετά τι Για να βγάλεις χρήματα μόνο από τα κλικ καλύτερα ξέχνα το. Εγώ σε ένα site έβγαλα 2 ευρώ σε ένα μήνα. Τρελά λεφτά και δεν ξέρω που να τα βάλω. Για να μπορέσεις να ανέβεις οικονομικά θα πρέπει να αγοράσεις η να νοικιάσεις referrals. Άτομα δηλαδή τα οποία θα είναι κάτω από εσένα και εσύ με τα κλικ που θα κάνουν θα κερδίζεις χρήματα στον λογαριασμό σου.

- Ωραία , πως θα βρω referrals...

Θα πρέπει να γραφτείς σε sites - forums για να κάνεις ως επί το πλείστον ανταλλαγή referrals. Δηλαδή για παράδειγμα εσύ είσαι γραμμένος στο abux . Δημοσιεύεις ότι είσαι γραμμένος εκεί και σου απαντάει κάποιος πως θα πρέπει να γραφτείς ως referral δικός του στο cbux για να γραφτεί και αυτός ως referral δικός σου στο abux.

- Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βρω referrals;

Υπάρχει αλλά δεν έχει αποτέλεσμα. Φτιάχνεις ένα blog και γράφεις 2-3 πράγματα για εσένα και από κάτω βάζεις ένα banner το οποίο προτρέπει τον υποψήφιο referral να γραφτεί κάτω από εσένα. Αυτό το blog έχεις την δυνατότητα να το διαφημίσεις μέσα από τα συγκεκριμένα sites που είσαι γραμμένος. Αν γραφτείς σε κάποιο ptc site και αρχίσεις να κλικάρεις διαφημίσεις , θα δεις ότι το 99% των διαφημίσεων αφορούν χρήστες που έχουν φτιάξει ενα blog , μια σελίδα και σε προτρέπουν να γραφτείς σαν δικός τους referral , παρουσιάζοντας σου μια τεράστια ευκαιρία να αλλάξεις την ζωή σου , να κερδίζεις 200 ευρώ την ημέρα και άλλα πολλά.

Εγώ προσωπικά σε ένα site που ήμουν γραμμένος είχα αγοράσει 30000 διαφημιστικά κλικ , έδωσα 2 ευρώ αλλά δεν έπιασα κανέναν referral.

- Οι Online έρευνες πως λειτουργούν;

Δίνεις τα προσωπικά σου στοιχεία , απαντάς σε κάποιες προσωπικές έρευνες για την υγεία σου , την οικογενειακή σου κατάσταση , αν παίζεις παιχνίδια , τι δουλειά κάνεις και άλλα πολλά και φτιάχνεις έτσι το προφίλ σου. Το θέμα είναι ότι αυτές οι έρευνες μπορεί να πληρώνουν κάτι παραπάνω , πχ 0,50 $ την έρευνα αλλά μην περιμένεις να σου δώσουν πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό ερευνών κάθε μέρα. Και υπάρχουν και μέρες που μπορεί να μην υπάρχει καμία έρευνα για εσένα.

Κάθε μέρα βγαίνουν δεκάδες νέα τέτοια sites . Εδώ υπάρχει έτοιμο λογισμικό για να φτιάξεις το δικό σου. Στην χώρα μας δεν είναι τόσο διαδεδομένο.

Θέλει τεράστια προσοχή και ειδικότερα μην βάλετε ποτέ χρήματα από την τσέπη σας αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε. Υπάρχουν πολλά sites τα οποία πληρώνουν στην αρχή , εμφανίζουν σε forums και σε άλλα sites αποδείξεις ότι έχουν πληρώσει τους χρήστες τους , αλλά μετά από κάποιο διάστημα γίνονται λούηδες έχοντας βγάλει αρκετά χρήματα. Και όπως πάντα δεν εμφανίζονται πουθενά στοιχεία επικοινωνίας είτε κάποιο φυσικό πρόσωπο με το οποίο μπορείς να έρθεις σε επαφή.

Για του λόγου το αληθές το 99% των διαφημίσεων που φιλοξενούνται αφορούν παρόμοιες σελίδες. Καμία σοβαρή εταιρεία δεν έχει σκοπό να διαφημιστεί μέσω αυτών των sites

Το φαινόμενο αυτό έχει γίνει μεγάλη μόδα. Έχουν βγει χιλιάδες τέτοιες σελίδες, εκατοντάδες forums που γίνεται συζήτηση για το φαινόμενο και αρκετά sites τα οποία παίζουν το ρόλο του ντέντεκτιβ και αξιολογούν τις σελίδες , αν είναι ψεύτικες, αληθινές, αν πληρώνουν κ.ο.κ

Εγώ τα έχω παρατήσει εδώ και αρκετές μέρες. Ευτυχώς δεν έχασα πάνω από 6 ευρώ από την τσέπη μου αλλά κατέληξα να περνάω όλη μου την μέρα σε αυτά τα sites , να ψάχνω referrals , να διαφημίζω το blog μου με αποτέλεσμα να είμαι γραμμένος μέχρι σήμερα σε πάνω από 30-40 sites έχοντας δώσει σε όλα τα πραγματικά μου στοιχεία, την διεύθυνση μου , τηλέφωνα σε μερικά από αυτά και άλλα.

Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα μέσω internet, υπάρχουν και άλλοι τρόποι, νόμιμοι, δύσκολοι μεν αλλά σίγουροι δε.

Καλή συνέχεια.

e-gozilla.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ