2012-06-28 16:48:47
Φωτογραφία για ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΑΛΕΞΟΥΔΗ
Ο χωρισμός με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βασίλη Αλεξούδη δεν κόστισε καθόλου στον ΠΑΟ, αφού όπως υπογράμμιζαν οι ίδιοι μετά το τέλος της συνεργασίας προ δύο εβδομάδων θα βρεθεί... καλύτερος.

Και ενώ όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" υπήρχαν μουρμούρες από τους τερματοφύλακες των "πράσινων" για τη δουλειά του Αλεξούδη, τώρα στην "πράσινη" ΠΑΕ πνέουν μένεα κατά του τεχνικού μετά τα νέα περί συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Και αυτό για ένα και μόνο λόγο: για τον εμπαιγμό που θεωρούν ότι έκανε. Ο Αλεξούδης είχε υποβληθεί σε μια επέμβαση και μόλις βγήκε από το νοσοκομείο πήγε στον πρόεδρο του ΠΑΟ, Δημήτρη Γόντικα και του ανακοίνωσε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Στο "τριφύλλι" κρίνουν ότι οι... προσωπικοί λόγοι ήταν η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα, πάντως, αυτός που θα έχει εκνευριστεί περισσότερο με τον Αλεξούδη είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μια και ο Πορτογάλος εμπιστεύονταν τον τέως βοηθό του.

* Τελικά... μήπως πρέπει να ψάξετε και τη δική σας συπεριφορά ή μόνο οι άλλοι φταίνε και πάνω από όλους βέβαια ο Ολυμπιακός;;;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ