2012-06-28 17:30:45
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Ο ΓΚΟΓΚΙΤΣ
Ο Σίνισα Γκόγκιτς είναι ο διάδοχος του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Εργοτέλη μετά τη συμφωνία του με τον Απόστολο Παπουτσάκη.

Ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Σερβοκύπριο τεχνικό και αφού προέκυψε απόλυτη ταύτιση απόψεων σε όλες τα επίπεδα έδωσαν τα χέρια.

Όπως τόνισαν από την κρητική ομάδα "στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα στηριχθεί ως επί το πλείστον σε ποδοσφαιριστές που έχουν γαλουχηθεί στο σύλλογό μας. Μια ομάδα που θα έχει δυναμικό παρόν και ακόμα ισχυρότερο μέλλον και θα ξανακάνει περήφανους όλους τους Εργοτελίτες".

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Γκόγκιτς δήλωσε: "Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Εργοτέλη και τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και να μου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά πράγματα για τον Εργοτέλη και κάθε προπονητής θα ήθελε να δουλέψει σε αυτή την ομάδα. Μπορώ να υποσχεθώ πολλή δουλειά και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο σύλλογος διαθέτει μια πολύ καλή Ακαδημία γνωστή σε όλους και στόχος μας είναι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτήν, να γίνουν επαγγελματίες.


Να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει από αυτούς τους παίκτες με κάθε δυνατό τρόπο.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μέλλον που να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να φτιάξουμε μια νέα ομάδα που δεν θα έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μια ομάδα που θα εκπληρώνει το όνειρο του προέδρου, να αποτελείται, δηλαδή, σχεδόν μόνο από Κρητικούς παίκτες".

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ορίστηκε να διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση του Εργοτέλη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γκρίζοι λύκοι στη Θράκη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γκρίζοι λύκοι στη Θράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ